// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO-ȘTIREA TA: ”Pe strada Livezii din Alba Iulia, pe lângă faptul că trotuarele nu pot fi folosite, avem și peisaj de junglă amazoniană”

Pe strada Livezii din Alba Iulia, nu numai că trotuarele nu pot fi folosite, dar mai mult de atât avem peisaj de ”junglă amazoniană”, ne-a transmis un cititor al publicației ziarulunirea.ro, într-un mesaj însoțit de mai multe fotografii.

Așa după cum se poate observa în imagini, trotuarul este îngust, iar jumătate din suprafața acestuia  a fost lăsat ”pradă” buruienilor. De asemenea, plantele de pe gard, ale căror crengi ”atârnă” până pe trotuar, te ”obligă” să treci pe partea carosabilă.

Mesajul a fost primit într-un mesaj privat pe contul de Facebook al ziarului, vineri, 8 septembrie.

——————–

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

loading...

Un răspuns la FOTO-ȘTIREA TA: ”Pe strada Livezii din Alba Iulia, pe lângă faptul că trotuarele nu pot fi folosite, avem și peisaj de junglă amazoniană”

  1. Marcel 10.09.2017 la 21:47

    In loc sa te bucuri ca ai parte de verdeata, care iti da oxigen si absoarbe praful…tu faci galagie, ce vrei, betoaneeee???!!!! In Germania si toate tarile nordice, proprietatile sunt delimitate de astfel de zone verzi….aia or fi prosti, noi suntem destepti vrem betoane….betoanele ne dau oxigen….