Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO ȘTIREA TA| Parcare la „țanc” în mijlocul trotuarului în Alba Iulia. Amendă pentru un bizon mult prea mare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO ȘTIREA TA| Parcare la „țanc” în mijlocul trotuarului în Alba Iulia. Amendă pentru un bizon mult prea mare

S-au dus vremurile când dădeai drumul la avarii și te mai tocmeai cu polițistul dacă te „agăța”, când îi spuneai că ai treabă la farmacie, ori vreo urgență-neurgentă și el câteodată te întelegea.

Acum e pe tupeu, unul ce se poate observa din satelit, că tot avem la îndemână aplicații pentru orice. Cât să „pariezi” că pui bucata aia de metal si plastic, ce întâmplător are și un motor, în mijlocul trotuarului și chiar nimeni nu te vede? Șansa matematică e asemănătoare cu cea să câstigi la 6/49.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

E timpul să înțelegem, ori mai bine spus să reînțelegem, că Alba Iulia nu e moșie comunală, că nu faci ce te taie capul, că există o normă minimă de conduită socială, mai ales atunci când deți un act și un drept de a conduce ce vine după sine cu niște îndatoriri, nu doar cu drepturi și chiar dacă nu ar fi așa poate că e cazul să conștientizezi că ești înconjurat de semeni, oameni, cetățeni, pe care ar fi indicat să îi respecți prin comportamentul și conduita ta socială. Ești egal cu toți, tot sânge îți curge prin vene și artere!

PS: bine că nu a fost un TIR, ajungeai vedetă internațională!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea