Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Parcare „ca la Vaslui”, în Municipiul Alba Iulia: O mașină a fost surprinsă „nici călare, nici pe jos”, în zona Bazinului Olimpic

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

FOTO ȘTIREA TA| Parcare „ca la Vaslui”, în Municipiul Alba Iulia: O mașină a fost surprinsă „nici călare, nici pe jos”, în zona Bazinului Olimpic

Un șofer cu o mașină care are numere de Vaslui a fost surprinsă în Municipiul Alba Iulia, fiind parcată într-un mod total neobișnuit.

Un cititor al ziarulunirea.ro a trimis pe adresa redacției câteva imagini în care prezintă un autoturism parcat așa cum nu s-a mai văzut în municipiu.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Mașina, parcată în zona Bazinului Olimpic, a fost lăsată de șofer jumătate pe trotuar și jumătate pe șosea, însă nu paralele cu bordura, așa cum suntem obișnuiți cu restul mașinilor parcate în acest fel.

Autoturismul a fost lăsat în diagonală, probabil șoferul „încercând” să ocupe cât mai mult spațiu din trotuar și prima bandă de circulație.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Cu ce ne mai lăudăm în anul 2024 la Alba Iulia: Staţie de autobuz ca în Evul Mediu, în Orizont – ”Doi bolțari sunt… mai trebuie o scândură…”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cu ce ne mai lăudăm în anul 2024 la Alba Iulia: Staţie de autobuz ca în Evul Mediu, în Orizont – ”Doi bolțari sunt… mai trebuie o scândură…” O fotografie cu felul în care arată o staţie de autobuz din municipiul Alba Iulia, în cartierul Orizont, a atras atenția internauților, care, mai în glumă mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea