// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, ȘTIREA TA O trecere de pietoni se termină într-un stâlp de electricitate și zonă cu spațiu verde, la Aiud. Consilier local: ”Incompetenților”

O trecere de pietoni, la Aiud, se termină (sau începe) într-un un stâlp de electricitate și o zonă cu spațiu verde, determinând un consilier local să întrebe primarul de demisia directorului de la Serviciul de Administrarea Patrimoniului Aiud.

”Dorel, mă Dorel mă, muți stâlpul? Acum modifica sau doar paveaza trotuarul la penibilitatea aia de trecere de pe strada Ion Creanga din Aiud sa nu se intre pe spațiu verde. Incompetenților. Primare pedeleu, o poza ceva sau o demisie a incompetentului director Rodeau de la Serviciul de Administrarea Patrimoniului Aiud ( SPAPL)?”, a scris consilierul local Ionela Danciu pe Facebook.

Postarea și fotografiile au fost trimise de către internauți într-un mesaj pe pagina de Facebook a ziaruluiunirea.ro.

_________________________________________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Răspunsuri la FOTO, ȘTIREA TA O trecere de pietoni se termină într-un stâlp de electricitate și zonă cu spațiu verde, la Aiud. Consilier local: ”Incompetenților”

 1. Tara lui Papura Voda 12.05.2018 la 10:18

  Daca esti prost de mic, cand esti mare numa’ te joci !

 2. Bulă 12.05.2018 la 12:35

  Incă respectiva TRECERE nu este finalizată.

  Stâlpul va fi mutat in alta zonă.

  CÂRCOTAŞI avem pe toate drumurile!

 3. Nelutu l. 12.05.2018 la 14:47

  Administratie de nota 4. Repetenta.

 4. mitica 12.05.2018 la 21:33

  Că tanti asta independentă tare competentă este, n-are scoală da ea cerșeste loc de muncă președintelui. Vreau să văd un proiect european scris sau coordonat de ea, dacă se dă așa capabilă că de scandalagii si țațe cu gura mare e plină piața.

 5. 1 13.05.2018 la 9:16

  Trecerea asta de pietoni, a fost aprobata de cineva, nu?
  Totusi, cat de prost trebuie sa fi, sa faci asa ceva?
  Sau sa nu verifici!