Ziarul Unirea

FOTO ȘTIREA TA| O oaie moartă, abandonată la marginea drumului în Șard. Risc pentru sănătatea populației

O oaie moartă a fost abandonată în marginea drumului în Șard. O locuitoare din zonă a semnalat acest lucru pe contul personal de facebook.

O oaie moartă a fost abandonată la marginea drumului în Șard de două zile, emanând un miros greu. O doamnă a semnalat lucrul acesta pe contul de facebook. Femeia consideră această faptă un gest de nesimțire din partea omului care a abandonat-o, susținând că poluează natura în loc să o protejeze, cum ar fi normal. Cadavrul aruncat deja de două zile miroase îngrozitor, iar prin locul unde se află, trec adesea copii să meargă la scăldat, la râul Ampoi.

ELIT

„Nesimțire curată! În loc să protejăm natura, o poluăm! O lasă și în marginea drumului, pe unde trec copiii să meargă la apă. O mai aruncă și cu cercelul să se vadă mai bine. Miroase de numa și e aruncată doar de 2 zile” a scris doamna, pe contul de socializare.

UPDATE:

Persoana care a semnalat cadavrul aruncat la marginea drumului a luat o decizie de ultim moment. Aceasta s-a dus la veterinar, unde s-a descoperit că oaia provenea din județul Mureș.

„Cum a ajuns tocmai în județul Alba, sat Șard, nu știu. Problema e că noi rămânem cu fel și fel de gunoaie aruncate pe râu.”, a declarat localnica.

Adela SPĂTAR