Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| O oaie moartă, abandonată la marginea drumului în Șard. Risc pentru sănătatea populației

Adela Spătar

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O oaie moartă a fost abandonată în marginea drumului în Șard. O locuitoare din zonă a semnalat acest lucru pe contul personal de facebook.

O oaie moartă a fost abandonată la marginea drumului în Șard de două zile, emanând un miros greu. O doamnă a semnalat lucrul acesta pe contul de facebook. Femeia consideră această faptă un gest de nesimțire din partea omului care a abandonat-o, susținând că poluează natura în loc să o protejeze, cum ar fi normal. Cadavrul aruncat deja de două zile miroase îngrozitor, iar prin locul unde se află, trec adesea copii să meargă la scăldat, la râul Ampoi.

„Nesimțire curată! În loc să protejăm natura, o poluăm! O lasă și în marginea drumului, pe unde trec copiii să meargă la apă. O mai aruncă și cu cercelul să se vadă mai bine. Miroase de numa și e aruncată doar de 2 zile” a scris doamna, pe contul de socializare.

UPDATE:

Persoana care a semnalat cadavrul aruncat la marginea drumului a luat o decizie de ultim moment. Aceasta s-a dus la veterinar, unde s-a descoperit că oaia provenea din județul Mureș.

„Cum a ajuns tocmai în județul Alba, sat Șard, nu știu. Problema e că noi rămânem cu fel și fel de gunoaie aruncate pe râu.”, a declarat localnica.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea