// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, ȘTIREA TA: O femeie cu handicap locomotor din Alba Iulia își găsește locul de parcare ocupat pentru a doua oară

O femeie din Alba Iulia cu handicap locomotor își găsește pentru a doua oară locul de parcare ocupat, în ultimele două săptămâni, în condițiile în care este marcat corespunzător.

Ea precizează, într-o știre trimisă într-un mesaj pe pagina noastră de Facebook, că nu obișnuiește să facă mare caz pentru astfel de situații, însă nu este prima dată când se întâmplă.

”Am un handicap locomotor și beneficiez de loc de parcare marcat corespunzător. Această mașină e de ieri pe locul meu”, ne-a scris ea duminică.

–––––––––––––––––––––––––––––––––-

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Răspunsuri la FOTO, ȘTIREA TA: O femeie cu handicap locomotor din Alba Iulia își găsește locul de parcare ocupat pentru a doua oară

 1. Ics 18.03.2018 la 21:53

  Asta e un caz care ar merita sa i se ridice masina. Doamna putea apela la Poliția locală.

 2. Costelis 19.03.2018 la 8:00

  Sună la 0258 989!!!
  Să plătească mocanul 900 lei….asa va învăța! !!

 3. Nicu 19.03.2018 la 9:25

  80% din conducatorii auto din Romnia sufera de acest tip de Handicap(parcatul pr locul special dedicat celor cu probleme)……ori in ce parcare mergi locul pt handicapati e aproape in totatlitate sau in totalitate ocupat…..de aici si rezultatele Handicapului.