Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, ȘTIREA TA: Mașinile oprite neregulamentar la izvorul din Vințu de Jos, trecute cu vederea de polițișți. ”Suntem curioși ce părere au șefii despre asemenea nepăsare”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

masina parcata neregulamentarNepăsarea polițiștilor și inconștiența șoferilor care opresc în intersecție la ivzorul de la intrarea în comuna Vințu de Jos l-au supărat foc pe un cetățean, care a trimis pe adresa redacției câteva imagini și un mesaj în care relatează cum oamenii legii au trecut cu vederea o mașină parcată neregulamentar în zonă.

”Cine traversează comuna Vințu de Jos știe că la izvorul de sub pasaj sunt tot timpul mașini oprite neregulamentar. De multe ori, șoferii care circulă pe acolo sunt nevoiți să execute manevre de mers înapoi pentru a permite trecerea mașinilor din sens opus. parcare izvorMi-am spus, de nenumărate ori, că voi suna la Poliție pentru că, pe lângă că e ilegal să parchezi în intersecție, acolo spațiul este atât de îngust încât o mașină mare are nevoie de toată lățimea drumului pentru a vira. Astăzi, 8 Iunie 2016, în jurul orei 8:30, mare bucurie: mașina de Poliție rutieră era la fața locului.

Bucuria a durat câteva secunde, până am realizat că polițistul venise și el să ia apă, în uniformă, în timpul serviciului, cu mașina instituției, pe banii noștri!!! Timp în care mașina albastră parcată neregulamentar a rămas în continuare, fără să fie băgată în seamă de domnul polițist. Pe el nu-l deranjau mașinile oprite neregulamentar, poate doar cele care circulau și care riscau să-l acroșeze, neavând loc de trecere. Rușine! Suntem curioși ce părere au șefii acestui polițist despre asemenea nepăsare și despre folosirea mașinii de serviciu pentru scopuri personale”, este mesajul cetățeanului, primit pe adresa redacției.

––––––––––––––––––––––––––––––––

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora

Unirea Ziarul

Publicat

în

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora A N U N Ţ În conformitate cu dispoziţiile Hotărârii nr. 34H/19.04.2024 a Biroului Electoral […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea