Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Lucrările de asfaltare din Cetatea de Baltă făcute fără nici o logică. Constructorul a ridicat prea mult cota drumului iar oamenii nu mai pot intra cu mașinile în curți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Locuitorii din Cetatea de Baltă, unde s-au derulat lucrări de asfaltare, acuză administrația locală și firma care a întocmit proiectul tehnic după care se lucrează, de ”lipsă de creier”. Oamenii se plâng de faptul că lucrările de asfaltare a drumului au ridicat partea carosabilă cu 30-40 de cm și că toată apa de ploaie se va scurge acum în curțile lor.

Degeaba a făcut Primăria strada dacă nu se mai poate intra în curți, mai susțin locuitorii. ”Acum, au ridicat drumul cu 30-40 de cm, minim. Cădem de pe drum în curți că altfel nu putem intra. Peste stratul de beton stabilizat mai trebuie să toarne și stratul de asfalt, așa că drumul se va ridica și mai sus”.

Locuitorii din comună spun că proiectul ar fi putut fi făcut mai bine, în sensul că se putea săpa mai mult la baza drumului astfel încât cota finală să nu fie așa de înaltă. ”Au vrut să ne facă drumul. Acum l-au făcut dar nu știu cum vom mai putea intra în curți”, mai spun localnicii.

“Așa se asfaltează în anul 2018 într-o comună din România. Mai exact, comuna Cetatea de Baltă, județul Alba. Primul strat de asfalt are deja 20 cm peste nivelul trotuarului și a curții, urmând a se turna încă un strat. Deci undeva la 30-40 cm mai sus decât trotuarul și curtea. Automat devine imposibil să mai intri cu mașina în curte. Iar când plouă, toată apa de sus coboară pe trotuar și intră în curte și la zidurile casei. Treabă de mântuială și bătaie de joc din partea primăriei”, acuză oamenii.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea