FOTO ȘTIREA TA: Lucrările de asfaltare din Cetatea de Baltă făcute fără nici o logică. Constructorul a ridicat prea mult cota drumului iar oamenii nu mai pot intra cu mașinile în curți

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Locuitorii din Cetatea de Baltă, unde s-au derulat lucrări de asfaltare, acuză administrația locală și firma care a întocmit proiectul tehnic după care se lucrează, de ”lipsă de creier”. Oamenii se plâng de faptul că lucrările de asfaltare a drumului au ridicat partea carosabilă cu 30-40 de cm și că toată apa de ploaie se va scurge acum în curțile lor.

Degeaba a făcut Primăria strada dacă nu se mai poate intra în curți, mai susțin locuitorii. ”Acum, au ridicat drumul cu 30-40 de cm, minim. Cădem de pe drum în curți că altfel nu putem intra. Peste stratul de beton stabilizat mai trebuie să toarne și stratul de asfalt, așa că drumul se va ridica și mai sus”.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Locuitorii din comună spun că proiectul ar fi putut fi făcut mai bine, în sensul că se putea săpa mai mult la baza drumului astfel încât cota finală să nu fie așa de înaltă. ”Au vrut să ne facă drumul. Acum l-au făcut dar nu știu cum vom mai putea intra în curți”, mai spun localnicii.

“Așa se asfaltează în anul 2018 într-o comună din România. Mai exact, comuna Cetatea de Baltă, județul Alba. Primul strat de asfalt are deja 20 cm peste nivelul trotuarului și a curții, urmând a se turna încă un strat. Deci undeva la 30-40 cm mai sus decât trotuarul și curtea. Automat devine imposibil să mai intri cu mașina în curte. Iar când plouă, toată apa de sus coboară pe trotuar și intră în curte și la zidurile casei. Treabă de mântuială și bătaie de joc din partea primăriei”, acuză oamenii.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Cetateanul 19 noiembrie 2018 at 8:02

Va meritati soarta. La asa primar asa lucrari.

Cetateanul 19 noiembrie 2018 at 8:41

Culegeti ce a-ti ales. La asa primar asa lucrari.

Anticetateanul 19 noiembrie 2018 at 11:01

Mai cetateane.
Nu fii rau.
Nu mai critica pe primar.
El nu are timp de lucrari ca trebuie sa plimbe contabila la cumparaturi.

Comentariile sunt oprite