FOTO ȘTIREA TA/ La Alba Iulia, ANAF își primește contribuabilii sub schelă. Cetățean: Nu primești nici măcar cască de protecție la intrare

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Cum își primește ANAF contribuabilii, marți dimineața la prima oră? Sub schele de lucru, montate exact deasupra ghișeelor deschise.

USR - Alegeri parlamentare 2020

 

Marți dimineața, la ora 9:30, un cetățean din Alba Iulia, care cel mai probabil avea de achitat ceva dări către stat, a rămas mirat după ce a intrat în clădirea ANAF. Deasupra ghișeelor deschise pentru lucrul cu publicul erau montate schele de lucru. Și doar în zona celor deschise! Acesta a trimis câteva imagini pe adresa redacției ziarulunirea.ro, însoțite de întrebarea, de ce nu a primit și cască de protecție când a intrat în clădire, existând riscul ca cei care așteaptă la rând să fie răniți.

“Așa își primește ANAF contribuabilii, sub schelă. Nu cred că e sigur ca în timp ce se lucrează să stai sub schel, la rând. Nu primești nici cască la intrare! Puteau deschide totuși alte ghișee”, mai spune albaiulianul.

Lăsând gluma la o parte, şi fără a avea pretenţii de specialişti în construcţii, ne întrebăm, la fel ca și cititorul nostru, de ce nu au fost deschise alte ghișee, până la finalizarea lucrărilor și înlăturarea schelelor, evitând astfel posibile accidente.

Totuși din informațiile aflate, constructorul a efectuat lucrări doar în afara programului de lucru cu publicul.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419