Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Întreținerea spațiilor verzi din Alba Iulia : banii contribuabililor cheltuiți pe contracte executate superficial

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO ȘTIREA TA | Întreținerea spațiilor verzi din Alba Iulia : banii contribuabililor cheltuiți pe contracte executate superficial

Odinioară, Municipiul Alba Iulia deținea titlul de cel mai curat oraș din România. Problema gunoaielor nu este singura cu care se confruntă orașul. Întreținerea spațiilor verzi reprezintă, în prezent, un exemplu de AȘA NU ! 

Imaginea parcului Casei de Cultură a Studenților din Alba Iulia este una ce stârnește indignare, în rândul cetățenilor, cu privire la modul în care banii contribuabililor albaiulieni sunt cheltuiți și contractele de întreținere a spațiilor verzi sunt respectate.

Probabil dacă ar fi fost anunțată cu surle și trâmbițe vreo depunere de coroane, în goana după capital electoral, situația ar fi fost cu totul alta și cadrul de „spectacol” ar fi fost toaletat propice astfel încât pozele și filmările să fie perfecte.

Pe websiteul Primăriei Municipiului Alba Iulia este publicată „legislația în vigoare referitoare la constatarea si sancționarea contravențiilor conform Legii 24/2007 – republicata” ce prevede amenzi pentru cetățenii ce nu  respectă această lege, printre care și situații ce fac referire la spațiile verzi aflate în propietatea lor. Așadar nu respecți legea ești bun de plată, iar acesta este, de altfel, un lucru bun.

La polul opus, contractele de întreținere a spațiilor verzi aflate în patrimoniul primăriei sunt puse în aplicare superficial de către firmele prestatoare, de la startul sezonului cald ZiarulUnirea.ro a primit zeci de sesizări în acest sens. Randamentul în prestarea serviciilor de întreținere a spațiilor verzi este unul ce lasă de dorit și TOTUȘI niciunde în spațiul public nu au apărut informații prin care Primăria Municipiului Alba Iulia ar fi somat, sanctionat ori amendat vreuna dintre firmele prestatoare de servicii.

Orașul este sufocat de gunoaie și bălării, iar cetățenii solicită administrației publice să intreprindă acțiuni concrete de rezolvare a situație, mulți din aceștia se declară profund nemulțumiți de modul de gestionare și administrare a problemelor urbei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea