Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

UPDATE FOTO ȘTIREA TA| Început de an școlar haotic, fără măsuri de distanțare și măști de protecție în fața unei școli din Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Noul an școlar a început luni, 14 septembrie, pentru aproape 50 000 de elevi din judeţul Alba. De la mic la mare, tinerii s-au ,,încolonat” fiecare spre grădinițele, școlile și liceele la care au fost fiecare repartizați, pentru a se reîntâlni cu colegii și profesorii lor.

În foarte multe școli totuși, nimeni nu s-a ,,obosit” să poarte mască sau să păstreze un minim de distanță unul față de celălalt, porțile școlilor fiind astfel aglomerate. Un cititor ziarulunirea.ro a transmis următoarea poză, în care sute de părinți și de elevi mai că se calcă în picioare pentru a intra în incinta unei școli din Aiud.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

,,Ce pandemie? Ce distanțare socială? Ce organizare? Voi ce sunteți responsabili de toate cele prin Aiud unde sunteți?” A întrebat, vizibil furios, același cititor, pe o pagină de socializare din mediul online.

Potrivit informațiilor transmise pentru ziarulunirea.ro de către Directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, profesorii de la clase sunt scutiți de la a purta măști, în timp ce copii sunt obligați să o facă, în încercarea de a stopa pandemia globală de coronavirus.

Această decizie este una surprinzătoare, având în vedere faptul că aproape 100.000 de elevi încep astăzi școala fără să meargă la fizic la ore, din cauza faptului că instituțiile lor de învățământ au intrat, unele peste seară, în scenariul roșu.

UPDATE: Potrivit persoanelor aflate la fața locului, această situație nu a fost una scăpată de sub control, întrucât personalul școlii s-a asigurat că, o dată ajunși, cei mici să fie monitorizați și îndrumați spre clasele lor, în siguranță. De asemenea, aglomerarea s-a produs în afara curții scolii, deoarece parinții care și-au adus copiii au rămas lângă gard pentru a-i urmări.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați Clienţii din centrul comercial Carolina Mall din Alba Iulia au fost evacuaţi, joi seara, după ce alarmele de incendiu s-au declanşat. Citește și: UPDATE FOTO INCENDIU în Alba Iulia: O mașină a luat foc pe Bulevardul Transilvaniei Imaginile au fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea