Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ ȘTIREA TA: „Încă o palmă, cu dedicație din partea Primăriei Sebeș, de data asta pentru copii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Câteva poze sugestive despre ”cum își întâmpină elevii Școala Generală Nr. 2 din Sebeș, în noul an școlar, cu largul concurs al Primăriei Sebeș”, ne-au fost trimise de un cititor al publicației ziarulunirea.ro cu rugămintea ca, prin intermediul nostru, să ajungă la primarul Dorin Nistor și următorul mesaj:

”Scoala Gimnaziala Nr. 2 din Sebes isi asteapta elevii, in noul an scolar 2017- 2018, „cu drag”: in mizerie, praf, gramezi de nisip, o veritabila atmosfera de santier.

Pe principiul „avem di tati”, locuitorii municipiului Sebes au avut parte vara asta de nenumarate „atentii” din partea autoritatilor locale, toate pe bani frumosi, bani publici: gazon de sezon, muscate obosite sau foarte obosite si alte mostre de amenajari urbane, asa, la vreo 300.000 de euro. Plus lefe majorate pentru primar si apropiatii lui, sa se simta si ei motivati sa administreze orasul, macar de ochii lumii.

Desi au avut toata vara la dispozitie, cei din administratia publica sebeseana au decis ca e mai intelept sa ingrase porcul in ajun si au demarat lucrarile de refacere a curtii Scolii Gimnaziale Nr. 2 din Sebes cu doar cateva zile inainte sa reinceapa scoala. Asta pentru ca, probabil, pe lista de prioritati a Primariei Sebes, copiii sunt undeva pe la coada listei, pentru simplul motiv ca nu au drept sa voteze.

Asa ca, de luni, unii dintre ei privati si de manuale, elevi si profesori se vor intoarce in scoala ca o mocirla la propriu, din pacate.

Oare de cat tupeu ar avea nevoie „fonfii si flecarii, gagauitii si gusatii” ce ne conduc, ca luni sa se si infiinteze pe la festivitatile oficiale de deschidere a anului scolar 2017 – 2018?

Cum va mai rabda pamanatul?! Curat murdar, domnule primar!”

——————–

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected] sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

[nggallery id=4534]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea