Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| FURT ca-n codru pe un saivan din apropiere de Alba Iulia: Un cetățean înstărit surpins de camerele de supraveghere în timp ce fura o troacă pentru animale

Ziarul Unirea

Publicat

în

FURT ca-n codru pe un saivan din apropiere de Alba Iulia: Un cetățean înstărit surpins de camerele de supraveghere în timp ce fura o troacă pentru animale

Se fură ca în codru în Alba, iar surprinzătoare sunt atât bunurile sustrase, cât și persoanele care se pretează la asemenea acțiuni.

Un cititor ziarulunirea.ro ne-a comunicat un incident care îl vizează personal și care a fost suprins de camerele de supraveghere montate pe un saivan, proprietate personală.

Citește și: VIDEO ȘTIREA TA | Accident evitat în ultimul moment în Alba Iulia: Șoferul unui autoturism Skoda a părăsit sensul giratoriu, fără să se asigure și a tăiat calea unei alte mașini

S.H. este proprietarul unui saivan împrejmuit, pus în vânzare și conservare, la ieșire din Alba Iulia spre Sebeș. Bărbatul spune că totul a început în urmă cu două săptămâni când de pe terenul respectiv i-au dispărut o cositoare și un câine din rasa Amstaff, microcipat și cu acte în regulă pe care îl avea de 10 ani.

Proprietarul a depus plângere la poliție în încercarea de a-și recupera bunurile și de a afla vinovatul. Tot în urma evenimentelor de acum două săptămâni, S.H. a montat sâmbătă, 24 august 2024, și camere de supraveghere pe întreaga proprietate.

Surpriza cea mare a venit chiar a doua zi, duminică dimineața, puțin după ora 7.30. Camerele abia montate au surprins pe D. H., din Lancrăm, persoană cunoscută de proprietar, în timp ce a sustras o troacă din metal pentru animale și a plecat cu ea.

Păgubitul spune că a plecat imediat spre saivan în speranța că îl va prinde pe făptaș la fața locului, dar acesta era deja plecat. Bărbatul a anunțat poliția, care s-a deplasat la locul cu pricina.

În urma vizionării filmărilor de pe camerele de supraveghere, oamenii legii s-au deplasat împreună la locuința vinovatului din Lancrăm, revenind la saivan cu acesta și troaca sustrasă.

Din spusele persoanei păgubite, D.H., cel care a sustras troaca, este o persoană înstărită, care deține o fermă de vaci, terenuri și tractoare cu care lucrează pământul.

”RUȘINEA lumii, să te pretezi la așa ceva. A urmărit mult timp locul și până la urmă l-am prins cu ajutorul camerelor. Este incredibil ce a putut să facă, mai zic dacă era un nevoiaș, un om amărât. Mulțumesc polițiștilor din Sebeș care m-au ajutat la rezolvarea problemei”, spune H.S..


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA | Accident evitat în ultimul moment în Alba Iulia: Șoferul unui autoturism Skoda a părăsit sensul giratoriu, fără să se asigure și a tăiat calea unei alte mașini

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO ȘTIREA TA | Accident evitat în ultimul moment în Alba Iulia: Șoferul unui autoturism Skoda a părăsit sensul giratoriu, fără să se asigure și a tăiat calea unei alte mașini Un accident a fost evitat vineri în ultimul moment într-un sens giratoriu din zona străzii Vasile Goldiș din Alba Iulia, unde șoferul unei Skoda […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea