Ziarul Unirea

FOTO/ ȘTIREA TA: Focar de infecție în spatele supermarketului Profi City de pe bulevardul Transilvaniei. Mormane de gunoaie sunt lăsate la vedere în aceste zile caniculare

Imagini dezolante ne-au fost trimise de către un cititor al ziarulunirea.ro, imagini care devin îngrijorătoare pentru localnicii din zona Bulevardului Transilvaniei, în aceste zile caniculare.

În spatele supermarketului Profi City, situat pe Bulevardul Transilvaniei, zona este sufocată de mormane de gunoaie care zac pe, sau lângă containere.

ELIT

Munți de deșeuri menajere, fructe stricate, cartoane, ambalaje și pungi „se lăfăie” în soarele de vară, producând nu doar un disconfort vizual, dar mai ales un miros neplăcut. Trebuie luat în considerare că aceste deșeuri lăsate la voia întâmplării, în special în aceste zile toride, sunt un pericol pentru sănătatea publică.

Din păcate, imaginile cu cantități mari de gunoi, aruncate pe stradă în jurul containerelor, pe raza județului nostru, nu sunt o noutate. Ar fi nevoie să se adopte niște măsuri pentru nepăsare și lipsa bunului simț, care, în acest caz, îi afectează foarte mult pe cei din jur.

Adela SPĂTAR