Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ ȘTIREA TA: Drumul care face legătura între Craciunelu de Jos și Bucerdea Grânoasă, inundat după ploaia torențială

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Strada Bucerzii din Crăciunelu de Jos, care face legătura cu satul Bucerdea Grânoasă, a fost inundat, vineri după-amiază, după o ploaie torențială puternică.

Potrivit unui cititor care ne-a trimis poze, strada a fost acoperită cu apa și nămolul care s-au scurs de la padure și din Bucerdea Granoasa.

”Situatia apare de 10 ani LA FIECARE PLOAIE TORENȚIALĂ și primăria nu vede soluțiile reale pentru a nu mai intra apa și nămolul în curțile oamenilor sau pe stradă. Soluțile sunt: adâncirea șanțurilor existente pe strada Bucerzii și executarea unor noi șanțuri mari, betonate prin hotar, care să ocolească strada Bucerzii. Aceste noi santuri vor putea sa preia debitul foarte mare de apa care vine de la padure si din Bucerdea. Situatia este mai grava in Bucerdea Granoasa, care la fel este si ea inundata la fiecare ploaie serioasa. Primarul si viceprimarul au fost la fata locului, dar degeaba. Peste 2 saptamani, o luna sau cine stie, tot asa strada Bucerzii din Craciunel si Bucerdea Granoasa va fi inundata”, este mesajul care însoțește imaginile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea