FOTO/ ȘTIREA TA: Drumul care face legătura între Craciunelu de Jos și Bucerdea Grânoasă, inundat după ploaia torențială

Strada Bucerzii din Crăciunelu de Jos, care face legătura cu satul Bucerdea Grânoasă, a fost inundat, vineri după-amiază, după o ploaie torențială puternică.

Potrivit unui cititor care ne-a trimis poze, strada a fost acoperită cu apa și nămolul care s-au scurs de la padure și din Bucerdea Granoasa.

”Situatia apare de 10 ani LA FIECARE PLOAIE TORENȚIALĂ și primăria nu vede soluțiile reale pentru a nu mai intra apa și nămolul în curțile oamenilor sau pe stradă. Soluțile sunt: adâncirea șanțurilor existente pe strada Bucerzii și executarea unor noi șanțuri mari, betonate prin hotar, care să ocolească strada Bucerzii. Aceste noi santuri vor putea sa preia debitul foarte mare de apa care vine de la padure si din Bucerdea. Situatia este mai grava in Bucerdea Granoasa, care la fel este si ea inundata la fiecare ploaie serioasa. Primarul si viceprimarul au fost la fata locului, dar degeaba. Peste 2 saptamani, o luna sau cine stie, tot asa strada Bucerzii din Craciunel si Bucerdea Granoasa va fi inundata”, este mesajul care însoțește imaginile.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...