Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Culturi distruse de mistreți, în Lăzești, comuna Scărișoara. Disperare în rândul localnicilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Culturi distruse de mistreți, de asta au parte localnicii din satul Lăzești, comuna Scărișoara. Munca și investiția lor s-a dus pe apa sâmbetei după ce animalele sălbatice au dat iama pe terenurile lor.

Terenuri întregeri de cartofi au fost distruse de animale. Localnicii sunt disperați fiindcă au cerut în zadar ajutorul și nici nu primesc despăgubiri pentru pagubele făcute de sălbăticiuni.

“Așa arată cartofii în satul Lăzești, comuna Scărișoara. Datorită atacurilor frecvente ale mistreților terenurile sunt vraiște, acum și cartofii, iar cei de la fondul de vânătoare și cei ce administrează se bucură că nu mai trebuie să le dea mâncare? Oare ar fi de acord să plătească tot ce strică turmele de mistreți pe care le hrănesc și le monitorizează? Asta am dori să știm cei ce rămânem fără culturi!”, ne-au scris pe adresa redacției ziarulunirea.ro, localnicii din Lăzești.

Din imaginile pe care le-am primit se poate vedea cum arată una din culturile de cartofi distruse efectiv. Potrivit oamenilor toate satele comunei întâmpină această problemă de câțiva ani de când au populat masiv cu mistreți zonele comunei.

“Sperăm să se sesizeze cineva totuși, că ne distrug terenurile și culturile. Vin până lângă casele oamenilor, nu le mai este frică de nimic”, mai spun sătenii.

[nggallery id=5770]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Coadă de sute de metri în trafic la Alba Iulia. Mașinile avansează foarte greu la bariera de pe strada Mărășești, lângă centură

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Coadă de sute de metri în trafic la Alba Iulia. Mașinile avansează foarte greu la bariera de pe strada Mărășești, lângă centură O coadă de sute de metri s-a produs vineri dimineața, 17 mai, pe strada Mărășești cu centura. Traficul se mișcă foarte lent. Imaginea a fost trimisă pe adresa redacției ziarulunirea.ro […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea