Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| ,,Covor” de nisip și praf la Cugir, pe strada Rozelor. ,,Trebuie să fie PRIORITATEA numărul 1 în condițiile de stare de alertă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O pătură groasă de praf și de nisip a învăluit strada Rozelor din Cugir, provocând astfel nemulțumirea unor locuitori ai localității, a căror rutină zilnică este afectată de acest disconfort, sporit de preocupările legate de virusul pandemic încă prezent.

,,În orașul Cugir , din păcate, ne confruntăm cu o situație neplăcută și periculoasă în aceste vremuri de pandemie. Străzile sunt pline de praf și nisip adunat în cantități semnificative lângă bordura trotuarului. Datorită circulației intense a automobilelor, praful se ridică în aer provocând îmbolnăvirea, în primul rand a plămânilor cetățenilor orașului Cugir și poluarea în mod constant a locuitorilor care au apartamentele orientate spre stradă.
Acesta este un mesaj de conștientizare adresat cetățenilor orașului Cugir, care sunt poluați la un nivel alarmant din cauza mizeriei de pe străzi și trotuare, într-o perioadă în care este mai mare nevoie de IGIENĂ ȘI PROTECȚIE.
Este impetuos necesară curățarea străzilor și a trotuarelor care sunt pline de nisip și mult praf, pentru a proteja SĂNĂTATEA CETĂȚENILOR.
Curățarea străzilor de praf și nisip adunat de mult timp trebuie să fie PRIORITATEA numărul 1 în condițiile de stare de alertă”.

Acestea sunt cuvintele cititorului ziarulunirea.ro, a cărui mesaj a fost însoțit și de imaginile prezentate.

Reprezentanții primăriei locale au declarat pentru ziarulunirea.ro că acest disconfort cauzat de nisipiul și praful prezent pe stradă este datorat lucrărilor care se fac la blocurile de tip ANL din împrejurimi și care sunt în plină desfășurare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea