Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Condiții improprii de joacă oferite copiilor din cartierul Recea, din Alba Iulia. „Am tot făcut sesizări, dar nimic”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un cetățean din Alba Iulia, ce locuiește în cartierul Recea, atrage atenția asupra condițiilor improprii ce le sunt oferite copiilor din cartier și nu doar, acesta îi apostrofează  atât pe primar cât și pe consilierii locali și îi întreabă dacă dânșii și-ar duce proprii copii într-un spațiu de joacă precum este acesta.

„Bună ziua ! Sunt locuitor în Alba Iulia, în cartierul Recea,  aș dori să arăt și să postați, să vadă Domnul Primar cum arată parcul din cartier și dacă dânsul sau domnii consilieri și-ar duce copii sau nepoți în acest loc, noi cei din cartier am tot făcut sesizări, dar nimic, din ceea ce se vede.” , a spus cititorul ziarulunirea.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea