// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO/ ȘTIREA TA: ”Bătălie” cu mașini zgâriate pentru un loc de parcare din Alba Iulia

Lipsa locurilor de parcare provoaca disensiuni grave în unele zone din Alba Iulia. Neînțelegerile se soldează uneori chiar cu pagube materiale pentru proprietarii mașinilor. Potrivit informațiilor transmise de un cititor, un astfel de incident s-a produs luni dimineața, pe str. Vasile Goldiș. Acesta a atașat și imagini, surprinse la ora 6.40.

”Loganul este lovit, nu doar blocat de VW Passat! Mi se face scârbă că își permite să facă el legea, nu cine ar trebui să o facă cu adevarat, deși locurile din parcare încă nu au fost cumpărate(rezervate de locatari). Nu mi se pare normal ca pe el să nu îl pedepsească și pe alții care parchează pe bordură și nu încurcă pe nimeni să îi amendeze! Sunt multe alte cazuri când oamenii ”de rând” sunt amendați și unul ca el, care are bani, este invizibil pentru autoritățile române. Rușine! Doar atât pot spune…”, ne-a scris albaiulianul.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Răspunsuri la FOTO/ ȘTIREA TA: ”Bătălie” cu mașini zgâriate pentru un loc de parcare din Alba Iulia

 1. Maria 20.03.2017 la 13:49

  Foarte frumos, ce sa mai putem comenta, nu pot sa cred ca exista asemenea oameni. Cu ce il deranja ca isi parca masina pe locul liber de langa Logan? Mai ales daca locurile nu sunt inca rezervate si platite. Si chiar daca ar fi fost asa, avea la indemana politia locala care ar fi putut actiona daca era altcineva parcat pe locul sau si nu mai pleca de acolo!

 2. cititor 20.03.2017 la 15:17

  Rusine PRIMARIEI pentru faptul ca nu face locuri de parcare si pentru cele care sunt pune taxa. Corect ar fi: primul venit, primul servit atunci cind nu esti in stare sa faci locuri de parcare!

 3. lucrul bine facut ! 21.03.2017 la 8:08

  Inchirierea parcarilor dintre blocuri, a adus in oras doar aglomerarea arterelor principale si probleme celor batuti in cap. Banda 1 a majoritatii arterelor importante este blocata si ca atare, circulatia din oras este haotica. Unii spun ca in acest oras nu se fac autostrazi, pt ca oamenii vor parca pe prima banda !

 4. real 22.03.2017 la 10:24

  Problema reala este ca toti taranoii si ghertoii au ajuns sa aiba cate un jaf de masina sau chiar mai multe si atunci normal ca nu ajung locurile de parcare, mai mergeti si pe jos sau cu bicicleta ghertoilor…..