Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Băncile din șanturile cetății Alba Carolina au ajuns într-o stare jalnică!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Multe dintre băncile de lemn din șanturile cetății Alba Carolina au ajuns într-o stare jalnică, unele devenind chiar inutilizabile din cauza gradului ridicat de degradare.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Băncile din Șanțurile Cetății au fost instalate cu mulți ani în urmă și nu au primit întreținerea corespunzătoare. De-a lungul timpului, acestea au devenit fragile și periculoase, cu riscul ca persoanele care le utilizează să sufere accidente.

Recent, așa cum reiese și din imaginile trimise de un cititor ziarulunirea.ro, o bancă a cedat sub greutatea unei persoane care stătea pe ea.

Cu toate acestea, imaginile apărute pe internet arată că mai multe bănci din Șanțurile Cetății sunt într-o stare jalnică și prezintă riscuri pentru utilizatori.

Este important ca băncile din Șanțurile Cetății să fie înlocuite cu altele noi și sigure, pentru a evita orice accidente sau incidente neplăcute în viitor.

UPDATE: În urma publicării articolului, reprezentanții Primăriei Municipiului Alba Iulia au venit cu câteva precizări, mai exact „deși banca în cauză este situată în zona concesionată către Corint Hotel Medieval, nu pe traseul deținut de către Primărie, partea degradată a fost înlocuită în cursul zilei de astăzi.

Pe zona care face parte din domeniul public, începând din această dimineață a fost schimbat lemnul de la aproximativ 8 bănci, urmând a fi schimbat la încă 5, până la terminarea programului de lucru”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați Clienţii din centrul comercial Carolina Mall din Alba Iulia au fost evacuaţi, joi seara, după ce alarmele de incendiu s-au declanşat. Citește și: UPDATE FOTO INCENDIU în Alba Iulia: O mașină a luat foc pe Bulevardul Transilvaniei Imaginile au fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea