FOTO/ ȘTIREA TA: ”Așii” parcărilor ”lovesc” din nou în Alba Iulia – În centrul municipiului, mașini pe trotuar. La 50 de metri, parcarea cu plată stă goală

În centrul municipiului Alba Iulia șoferii evită în continuare să utilizeze parcarea cu plată și alegă să-și lase mașinile chiar și pe trotuar, fără să se teamă de consecințe.

INFORMARE COVID-19

Imagini cu două autoturisme ”plantate” unde s-a găsit loc (gratuit), pe zone dedicate pietonilor, ne-au fost trimise de un cititor.

Conducătorii auto nu au nicio scuză, regulamentul de parcare este același pentru toți, iar cei abilitați să sancționeze astfel de situații ar trebui să fie la datorie.

——————————

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Comentarii

Albanezul 4 octombrie 2017 at 18:50

Prostia aia de parcare cu plata din centru este inutila si degeaba! Puneti taxare la ora cu o suma mai mica la toate parcarile publice din zonele aglomerate.Cand o sa realizeze administratia ca asta e problema principala,nu liberarea’ intre blocuri?!O sa vedeti cati vor prefera sa caute loc mai departe decat ca dea un banut,astfel se mai elibereaza locuri pt cei care chiar au nevoie sa fie cat de aproape de anumite zone.

mike 4 octombrie 2017 at 20:10

Asta datorita -amenzilor ( -daca exista asa ceva) care sunt mai mici decit tichetul de parcare — si cred ca inexistenta actiunile politiei — incurajajaza parcarile aiurea — Deci cine e de vina?? cine maninca sau cine da sa manince-??– Cu bla bla nu se face ordine niciodata-

metatron 4 octombrie 2017 at 20:59

Cei care nu au masina , sunt invidiosi pe cei care au, gandesc ca cei ce au masini sunt avuti si au caramizi de bani in buzunar si isi permit sa mai plateasca si parcarea , pe langa taxe, benzina, intretinere , etc.

manu 5 octombrie 2017 at 8:23

Ai dreptate metatron. Fiatul albastru cu VIT e al directoarei spitalului judetean. De unde sa aiba bani de parcare?

PRAF 5 octombrie 2017 at 10:32

Hai ca iar aveti impresia ca sunteti in Germania. Intai sa vad parcari amenajate si dupa putem sa comentam …. Ia spuneti voi pana la ora 15 ai loc de parcare in centru?
Eu platec taxe in concluzie am niste drepturi. Ok parchez in parcare cu plata dar unde sunt parcari cu plata in Alba ?
Daca tara mea isi bate joc de mine si eu imi bat joc de ea

Eu 5 octombrie 2017 at 17:12

Matron:daca avem masini,nu parcam aiurea,asta e ideea.Merg pe jos 200-300m,chiar mai mult daca e cazul,dar nu parchez aiurea,ca aici am treaba.Praf,mai lasa-ne cu germania.Acolo legea e facuta sa te stergi cu ea la fund.Dar,intr-adevar,au parcari mai multe.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...