Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ŞTIREA TA: Apă ruginie şi nămol! Asta primesc locuitorii din Ocna Mureş la robinete!

Publicat

în

La Ocna Mureş sâmbătă a fost furnizată apă „potabilă”. Pentru locuitorii din Ocna Mureş apa de la robinet este  ruginie şi cu nămol.

Un cititor al ziaruluiunirea.ro ne-a trimis imagini în care se poate vedea cum de la robinet curge apă de culoare maronie, murdară. Se pare că problema este mai veche şi nefiind soluţionată, locuitorii din Ocna Mureş sunt nevoiţi  să-şi cumpere apă îmbuteliată.

Locuitorii sunt cu atât mai nemulţumiţi cu cât pagubele produse şi disconfortul creat sunt suportate tot de către ei. Oamenii sunt nevoiţi să lase apa să curgă până se limpezeşte, iar apa respectivă se facturează.

Elit - Gustul Desăvârșit

Tot mai multe persoane postează poze cu apa murdară de la robinete şi îşi exprimă nemulţumirea pe reţeaua de socializare. Vă redăm mai jos doar câteva din aceste mesaje:

“Asta da apă, o plătim şi nu putem consuma!! Ruşine….”, a declarat un locuitor din Ocna Mureş.

“Cum ar fi dacă în ziua de plată a apei nu ar mai plăti nimeni apa în semn de protest?”, este sugestia pe care o face un alt cetăţean indignat de toată situaţia.

“Că …sunt probleme…am înţeles….că poate la un moment dat se va rezolva această problemă….încerc….să ..înghit, dar când văd că nu se face nimic în acest sens…..adică noi plătim facturile pentru apa potabilă şi este……vai sufletul ei, mă apucă nervii. Nu numai că trebuie să plătim facturile, însă noi nu putem face nimic, hainele distruse, centralele termice care se strică, etc…şi nu se ia nici o atitudine ???? Oameni buni distribuitorul de apă nu are nici o obligaţie .??? EI NU TREBUIE SĂ AIBE NIŞTE BULETINE CONSTATATOARE A POTABILITĂŢII APEI ?” este revolta unei doamne.

[nggallery id=3413]

Salvează


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea Ta

FOTO VIDEO ȘTIREA TA| Robinetele nu funcționează în parcul din centrul Sebeșului, nici în acest an: Temperaturile, PESTE cele obișnuite pentru luna mai

Publicat

în

Robinetele nu funcționează în parcul din centrul Sebeșului, nici în acest an: Temperaturile, PESTE cele obișnuite pentru luna mai

Robinetele din parcul din fața Primăriei Sebeș nu funcționează nici în acest an, spre indignarea cetățenilor și trecătorilor.

Un cititor ziarulunirea.ro, nemulțumit de modul în care autoritățile gestionează posibila venire timpurie a temperaturilor caniculare de vară, a trimis pe adresa redacției o serie de imagini cu un robinet din parcul din inima orașului, nefuncțional înainte de sezonul estival.

Elit - Gustul Desăvârșit

În lunile următoare, meteorologii transmit că România va avea parte de o vară atipică. Așa cum s-a întâmplat și până acum, temperaturile au oscilat de la o zi la alta, iar mai multe zone din țară au fost afectate de fenomene meteo extreme – grindină, furtuni, ploi torențiale, formându-se chiar, local, inundații.

Directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, a specificat la Antena 3 faptul că țara noastră se va confrunta cu fenomene meteo extreme, în lunile ce vor urma. Mai mult decât atât, în această perioadă, temperaturile sunt mai mari decât cele specifice sfârșitului lunii mai.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

ȘTIREA TA| „Pană” de curent în comuna Șpring: Patru sate, fără energie electrică. „O să-mi cumpăr generator, așa ceva nu este posibil”

Publicat

în

ȘTIREA TA| „Pană” de curent în comuna Șpring: Patru sate, fără energie electrică. „O să-mi cumpăr generator, așa ceva nu este posibil”

Satele aparținătoare comunei Șpring, din județul Alba, au rămas „pe întuneric”, după ce o linie de curent a fost ruptă de un castan, pe o stradă din proximitatea gării din satul Cunța.

Astfel satele Cunța, Șpring, Drașov și Vingard, la momentul redactării articolului, nu beneficiază de serviciul de alimentare cu energie electrică, deși incidentul ce a condus la această situație s-a petrecut în cursul nopții de 26 mai 2022, în jurul orei 02:00.

Elit - Gustul Desăvârșit

„O să-mi cumpăr generator, așa ceva nu este posibil”, declară pentru ZiarulUnirea.ro un localnic. Bărbatul înțelege incidentul, dar nu poate să înțeleagă de ce pentru o singură linie afectată curentul a fost întrerupt în toată comuna, de ce nu există separatoare în sistemul de furnizare a energiei electrice și mai mult de atât nu poate să înțeleagă de ce o intervenție de remediere, pe care o consideră accesibilă din punct de vedere tehnic, durează într-atât de mult.

*Nota: fotografie cu caracter ilustrativ din arhiva ZiarulUnirea.ro


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Intervenție „de urgență” la fântâna din Piața Cetății din Alba Iulia: ISU și Salvamont au ajutat la scoaterea mizeriei și sticlelor aruncate în ea

Publicat

în

Intervenție „de urgență” la fântâna din Piața Cetății din Alba Iulia: ISU și Salvamont au ajutat la scoaterea mizeriei și sticlelor aruncate în ea

Fântâna din Piața Cetății din Alba Iulia a avut parte astăzi, 25 mai, de o curățenie mult așteptată, din partea autorităților.

Cu ajutorul ISU și Salvamont Alba, unul dintre reperele cetății noastre a căpătat un „suflu” de curățenie în interiorul acesteia, înainte de începerea oficială a verii.

Lipsa de educație a unor persoane a transformat unul dintre reperele turistice din Cetatea Alba Iulia într-o ghenă de gunoi.

Elit - Gustul Desăvârșit

Chiar dacă în proximitate există coșuri de gunoi, anumite persoane dau dovadă de lipsă de civilizație și aruncă deșeuri în fântâna din Piața Cetății.

Fântână este „inundată” de gunoaie și nici măcar instalarea unui grilaj deasupra acesteia nu i-a împiedicat pe anumiți indivizi să își bată joc de banii publici investiți în acest obiectiv.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare