Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Apă MARO într-un oraș din Alba. Se plătesc printre cele mai mari tarife din județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apă MARO într-un oraș din Alba. Se plătesc printre cele mai mari tarife din județ

Locuitorii municipiului Sebeș din județul Alba sunt din ce în ce mai nemulțumiți de calitatea apei furnizate în oraș și de lipsa investițiilor în reabilitarea sistemului de alimentare cu apă.

O poză postată recent în mediul online de către un cetățean sebeșean a stârnit indignarea comunității, prezentând apa de culoare maro din cada sa.

În ciuda faptului că plătesc printre cele mai mari tarife la apă din județ, locuitorii Sebeșului se confruntă în mod constant cu probleme legate de calitatea apei furnizate. Această situație a ajuns să provoace furie și frustrare în rândul cetățenilor, care consideră că autoritățile locale nu acordă suficientă importanță problemelor legate de infrastructura de apă.

Locuitorii municipiului solicită autorităților să ia măsuri imediate pentru a remedia această situație și să investească în reabilitarea sistemului de alimentare cu apă.

Problemele privind calitatea apei și infrastructura de apă nu sunt noi în Sebeș, iar cetățenii consideră că acestea ar trebui să fie o prioritate pentru administrația locală. Cu toate că tarifele la apă sunt printre cele mai ridicate din județ, locuitorii simt că serviciile furnizate nu corespund sumelor plătite și că se face prea puțin pentru a îmbunătăți situația.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO VIDEO ȘTIREA TA| Locatarii de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia au chemat pompierii în ajutorul lor: Un burlan risca să se prăbușească în stradă, de pe un bloc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Locatarii de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia au chemat pompierii în ajutorul lor: Un burlan risca să se prăbușească în stradă, de pe un bloc O intervenție de urgență a avut loc în această seară pe Bulevardul Transilvaniei, unde pompierii au reușit să prevină o situație potențial periculoasă. Un burlan de pe un bloc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare