Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| A început sezonul de scăldat la „strandul” din Alba Iulia: Câțiva copilași s-au îmbăiat și jucat în fântâna arteziană din parc

Ziarul Unirea

Publicat

în

A început sezonul de scăldat la „strandul” din Alba Iulia: Câțiva copilași s-au îmbăiat și jucat în fântâna arteziană din parc

Astăzi, 3 august 2023, în municipiul Alba Iulia, câțiva copii au fost surprinși jucându-se și scăldându-se în faimoasa fântână arteziană din oraș, pentru a scăpa de căldura toridă care a cuprins țara.

Imagini cu micuții îmbăiați în apa răcoroasă au devenit virale pe rețelele de socializare, capturând atenția internauților.

Mâine, 4 august, meteorologii anunță că va fi o avertizare cod galben în toată țara, inclusiv în Alba Iulia.

Un val de căldură se va extinde pe întreg teritoriul țării, iar canicula va afecta zonele de câmpie și de podiș.

Disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Specialiștii avertizează asupra temperaturilor maxime ce se vor situa între 33 și 37 de grade, iar cele minime vor oscila între 17 și 20 de grade.

Autoritățile recomandă cetățenilor să se protejeze de căldura excesivă, să evite expunerea la soare în intervalul orar 11:00 – 18:00 și să consume suficiente lichide pentru a se hidrata corespunzător.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA Copăcel recent plantat în Alba Iulia, lovit de șoferul unei dube, în timp ce parca cu spatele: ”Merită să-l vadă toată Alba, cât de nesimțit e”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Copăcel recent plantat în Alba Iulia, lovit de șoferul unei dube, în timp ce parca cu spatele: ”Merită să-l vadă toată Alba, cât de nesimțit e” Un şofer a reuşit să rupă un copăcel abia plantat, după ce a parcat cu spatele o dubă, pe o stradă din Alba Iulia. Citește și: FOTO ȘTIREA TA: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea