Rămâi conectat

Sport

FOTO, Știința Bacău – Volei Alba Blaj 0-3 | Campioana și-a pus adversara la respect înaintea finalei Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Deja campioană a României, Volei Alba Blaj a câștigat la Bacău, în penultima rundă a Diviziei A1, cu Știința, scor 3-0 (25-13, 31-29, 25-11), partida însemnând o dispută în avans a finalei Cupei României, programată săptămâna viitoare la Piatra Neamț.

Cel mai echilibrat moment al meciului a fost setul secund, când fiecare echipă a avut 3-4 puncte avantaj, iar de la mijlocul setului s-a mers „cap la cap

Volei Alba Blaj a fructificat a 5-a minge de set, după ce în prealabil a avut alte trei, iar Știința ratase alte două, fiind răsturnări de situații.

Știința Bacău rămâne fără set câștigat în compania formației blăjene, care are ascendent moral în fața adversarei din finala Cupei.

Miercurea viitoare, în 26 aprilie, în „Mica Romă” (ora 18.00), va poposi Dinamo pentru întâlnirea ce înseamnă „sărbătoarea campioanelor”, iar duminică 30 aprilie, la Piatra Neamţ (ora 14.30) este o nouă confruntare cu formaţia lui Florian Grapă, în finala Cupei României, cu… Ştiinţa Bacău, adversarul din acest weekend.

Volei Alba Blaj: Ana Antonijevic – Adina Salaoru (cpt.), Samara Rodrigues, Dubravka Djuric, Tatsiana Markevich, Nneka Onyejekwe, Marina Vujovic (libero); au mai jucat Rebecka Lazic; Ana Grbac, Ana Maria Berdilă, Nadja Ninkovic, Lisa Kramer.

Foto: Costin Alexandrescu (www.sport.bacaul.ro)

[nggallery id=3827]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Avântul Reghin 2-2 (1-0), în prima rundă din play-out | Gazdele, egalate în două rânduri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a remizat pe propriul teren cu Avântul Reghin, în prima rundă din play-off-ul Seriei 9 din eșalonul terț, scor 2-2 (1-0) joc în care amfitrionii au condus în două rânduri, dar au fost egalați de fiecare dată. Apărătorul gazdelor Vitinha a fost înlocuit la pauză și transportat la spital din pricina unei lovituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea