Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

FOTO: Sticla Turda – CS Ocna Mureș 5-0 (2-0)!!! Hat-trick G. Goronea și eșec rușinos pentru „Soda dragă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

CS Ocna Mureș a pierdut drastic la Turda, în ultima etapă a turului play-out-ului Seriei a 9-a, cugireanul George Goronea marcând un hat-trick împotriva fostei sale echipe.

„Soda dragă” a trecut într-o săptămână de la extaz la agonie, de la 4-0… la 0-5, un eșec umilitor prin proporțiile scorului.

O evoluție de vis a mijlocașului de sub Drăgana, cu acel hat-trick (13, 19, 49), plus o pasă decisivă la golul lui Fl. Dan (62). Al 5-lea gol a fost înscris de Cobârzan (82).

Partida disperării pentru Sticla, ce susține trei jocuri consecutive acasă. Turdenii aveau 4 eșecuri în play-off, o remiză în 2022 și un singur punct în ultimele 8 meciuri, precedenta victorie fiind înregistrată în urmă cu 5 luni și jumătate (19 noiembrie, 2-1 la Cluj, cu Sănătatea)!

M-a ars pe limbă înainte de meci să spun că turdenilor le-a ieșit pe dos tot sezonul, dar lasă că le-a ieșit astăzi tot ce au vrut și nu au vrut. Noi am încercat să ne mobilizăm, dar în subconștient fiecare dintre jucători e sub emoția unui parcurs bun spre foarte bun culminat cu victoria din etapa precedentă și nu am mai avut răutatea, câineala, dorința de izbândă ce ne caracterizează și s-a produs eșecul ăsta. Dar ce echipă pe lumea asta nu a pierdut la 5 distanță și nu doar o dată? În sport, ca și în viață, încasezi pumni, dar mergi înainte, iar o iei, iar te ridici, că așa e in sport și in viață. Capul sus băieți, că avem treabă!„, a transmis Paul Ciucă.

Sticla Arieșul Turda a abordat partida din postura “lanternei roșii”, părăsind însă ultima poziție pe care a ajuns Unirea Alba Iulia, ce evoluează mâine cu Sănătatea Cluj.

Iar dacă runda precedentă „Soda dragă” a repurtat cel mai clar succes stagional, 4-0 cu Sănătatea Cluj, de data aceasta s-a înregistrat cel mai drastic insucces din acest an și totodată din deplasările actualei ediții.

Gazdele au deschis scorul în minutul 13, prin cugireanul G. Goronea, ce a tras din centrul careului, după ce în prima instanță șutul său fusese blocat. Avantajul a fost majorat în minutul 19 de același G. Goronea, ce a realizat dubla, cu un șut din 6 metri, împotriva echipei unde a activat până în vara trecută.

Primul șut pe poartă al vizitatorilor l-a avut Cioară (27) – de la 16 metri, balon prins de Borz.

La reluare, în minutul 49, G. Goronea a realizat hat-trick-ul, după o pătrundere pe stânga și un șut din careul mic.

Echipe:

Sticla: Borz (89, Pîrv) – Dioșan, Berkeczi, Cimpoeșu, Manu – Saroși, Cobârzan, Vereș (89, Budin), Pîrțilă (74, Fleșer), Fl. Dan, G. Goronea (80, Novalyi); rezervă Ursu. Antrenor Artur Podar.

CS Ocna Mureș: A. Anghel – Pintilie (61, Al. Kiraly), D. Lupșan, Haiduc (46, Longodor), Cunțan – Al. Giurgiu (55, Guț) – Coltor (70, Ov. Truță), Socaci/ cpt, Vasinc, Cioară (55, Cioargă) – Ceaca; rezerve Ed. Mihail, Moise, Ognean. Antrenori Paul Ciucă, Romeo Arinar.

Arbitri M. Diaconu (Roman), An. Roman (Tg. Neamț), Cl. Lucaci (Bacău) Observatori D. Jiga (Bistrița), E. Kemeneș (Baia Mare)

Foto: Turdanews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 3, etapa a 9-a, se apropie vacanța: jocuri interne pentru Metalurgistul Cugir și Industria Galda, deplasări pentru albaiuliene

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 3, etapa a 9-a, se apropie vacanța: jocuri interne pentru Metalurgistul Cugir și Industria Galda, ultimele apariții în fața fanilor, și deplasări pentru albaiuliene. CSU Alba Iulia va intra în vacanță după acest duel de la Mediaș. Se apropie vacanța pentru conjudețenele care activează în Seria 9 din eșalonul terț. În etapa a 9-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea