Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO: Ştefan Stan şi band-ul său au animat Piaţa Cetăţii cu un concert organizat de Caravana Distracţiei Golden Brau

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prima „Voce a României”, Ştefan Stan a concertat sâmbătă seara în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia, la Caravana Distracţiei Golden Brau. Tânărul se află într-un turneu de promovare a primului album, „Povestea mea”, album produs sub label-ul Universal Music Romania de Ha Ha Ha Production şi lansat în 23 mai. În această seară nu a fost o vreme tocmai propice de un concert, dar atmosfera a fost încinsă de cinci domnişoare superbe, pentru că Ştefan Stan nu a venit singur, ci a venit însoţit de band-ul său.

Cu toate că a fost o vreme capricioasă, cu ploi sporadice, peste 400 de persoane s-au strâns în Piaţa Cetăţii, iar organizatorii evenimentului au pus la dispoziţia turiştilor şi albaiulienilor grătare, mici, frigărui, cartofi şi multă, multă bere. Evenimentul a fost prezentat cum se putea mai bine de  actorul Emil Mitrache, numit Americanul, din serialul „La Bloc”.

Ştefan Stan a câştigat notorietate în 2011, odată cu obţinerea primului loc în cadrul emisiunii-concurs „Vocea României”. Artistul s-a remarcat datorită glasului său baritonal şi uşor gutural, iar astăzi îşi încântă fanii cu piese din repertoriul internaţional, cât şi din propriul repertoriu.

[nggallery id=32]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

19 – 25 mai 2024 – Festivalul Internațional de Teatru „Povești”, la Alba Iulia. PROGRAMUL ediției a XVII-a: Spectacole de teatru, musical-uri, lansări de carte, expoziții și ateliere de creație

Ziarul Unirea

Publicat

în

19 – 25 mai 2024 – Festivalul Internațional de Teatru „Povești”, la Alba Iulia. PROGRAMUL ediției a XVII-a: Spectacole de teatru, musical-uri, lansări de carte, expoziții și ateliere de creație Teatrul de Păpuși „Prichindel” și Consiliul Județean Alba organizează, în perioada 19 – 25 mai, Festivalul Internațional de Teatru „Povești”, care ajunge anul acesta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea