Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Sportivul CS Unirea Alba Iulia, Alexandru Sibișan – medalie de argint la Campionatul Național de Judo U21

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Sportivul CS Unirea Alba Iulia, Alexandru Sibișan – medalie de argint la Campionatul Național de Judo U21

Sportivul CS Unirea Alba Iulia, Alexandru Sibișan, a obținut medalia de argint la Campionatul Național de Judo U21, desfășurat în perioada 1-3 aprilie 2022 la Focșani.

Alexandru Sibișan (18 ani) a concurat la categoria -90 de kilograme. Acesta este membru al lotului național de judo, având dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia, CSM Pitești).

Campionatul s-a desfășurat în sistem eliminatoriu. Sportivul nostru a câștigat 3 meciuri: din optimi, sferturi de finală și semifinală, însă a pierdut în finală și astfel s-a clasat pe locul 2

Alexandru Sibișan este elev al Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia (director Daniela Mateica) cu care CS Unirea Alba Iulia (director Daniela Moșneag) are o foarte bună relație de colaborare.

Sibișan este pregătit de către antrenorii Dinu Alin și Dinu Cristian.

Campionatul Național de Judo de la Focșani a fost organizat de către Federația Română de Judo, în parteneriat cu Ministerul Sportului.

CS Unirea Alba Iulia transmite felicitări tuturor sportivilor și antrenorilor!
Următoarea competiție pentru secția de judo a CS Unirea Alba Iulia, la care va participa sportiva Bogdan Laura, este Cupa Europeană de Cadeți de la Teplice, în 9 aprilie 2022.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Un exemplu de urmat: Un grup de elevi, surprinși de camerele de filmat, în timp ce au făcut de bunăvoie o acțiune de ecologizare

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO | Un exemplu de urmat: Un grup de elevi, surprinși de camerele de filmat, în timp ce au făcut de bunăvoie o acțiune de ecologizare Mai mulți elevi au fost surprinși de camerele de supraveghere în timp ce adunau gunoaiele de pe malul râului Ampoi. Gestul lor este unul făcut de bunăvoie, gândindu-se la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea