Rămâi conectat

Sport

FOTO: Spectacol de gimnastică ritmică, în premieră, la Colegiul “HCC” din Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spectacolul de gimnastică ritmică susținut de sportivele de la ACS “Alexandra Pavel” a umplut, în weekend, tribunele sălii de sport a Colegiului Național “Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia.

La finalul unui an în care fetele de la “ACS Alexandra Pavel” au reușit să obțină 12 medalii la competițiile la care au participat, acestea au ținut un spectacol în care au arătat ce au învățat sub îndrumarea tinerei lor antrenoare. Evenimentul sportiv, organizat în premieră, a fost unul complex, cei prezenți având parte de momente în care gimnastele s-au folosit de panglică, cerc, măciuci sau minge pentru a încânta privirile spectatorilor.

La finalul serbării fetele au fost premiate cu câte o medalie și o diplomă de către primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, și de către Violeta Mitică, membru al staff-ului tehnic al Federației Române de Gimnastică Ritmică. Nici Moș Crăciun nu a lipsit de la spectacol, purtând în tolbă cadourile oferite de CTC Store pentru micile și talentatele sportive.

Cele 12 medalii obținute de sportivele clubului au fost următoarele: *aur: Alexandra Pavel (senioare) – măciuci, la Cupa Gimbav, ediția a IV-a; Miriam Galenka Benchea (10 ani) – minge, la Iași Trophy; Miriam Galenka Benchea (10 ani) – minge, la 3rd Rhythmic Star International Tournament Ploiești; *argint: Alexandra Pavel (senioare) – măciuci, la Arad Trophy; *bronz, la Cupa Gimbav: Maria Andreica (8 ani) – fără obiect, Miriam Galenka Benchea (10 ani) – minge, Alexandra Pavel (senioare) – cerc; la Arad Trophy: Alexandra Pavel (senioare) – minge; la Iași Trophy: Alexandra Pavel (senioare) – cerc, Alexandra Pavel (senioare) – minge; la 3rd Rhythmic Star International Tournament Ploiești: Miruna Teodora Barbu (6 ani) – fără obiect.

Felicităm tinerele gimnaste care se antrenează alături de Alexandra și ne bucură inițiativa acesteia, care la vârsta de numai 17 ani a devenit antrenoare în cadrul propriului club sportiv. Le urăm multă baftă în anul ce stă să înceapă și sperăm să mai auzim despre viitoarele lor reușite!

Tudor ITU

Foto: Andreea ORDEAN


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea