Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

FOTO Spaţiile Ryma: Super show de stand up comedy cu Cătălin Bordea şi Raul de la Deko Cafe

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulienii, în mare parte iubitori de cultură, savurează cu plăcere toate genurile muzicale şi artistice inclusiv …  comedia. De acest lucru ne-am convins încă o dată aseară (dacă mai era nevoie) când, începând cu ora 22.00, Terasa Ryma din Şanţurile Cetăţii s-a umplut de amatori de stand up comedy. Cătălin Bordea şi Raul de la Deko Cafe au oferit publicului albaiulian o seară plină de umor.

 Seara a fost deschisă de Raul. Glumele sale au descreţit, timp de o jumătate de oră, frunţile a peste 100 de albaiulieni prezenţi pe Terasa Ryma.

A urcat apoi pe scenă mult aşteptatul Cătălin Bordea, unul dintre cei mai arhicunoscuţi artişti de stand up comedy din România. Cătălin  „glumeşte” de mai bine de opt ani, fiind primul comediant care a scos un DVD de stand up comedy din ţară. El a încins spiritele şi a reuşit să îi distreze pe albaiulieni, umezind chiar ochii unora dintre aceştia. Reflecţiile, speculaţiile, intuiţiile, temerile, coşmarurile şi năuceala lui filtrate prim umorul şi inteligenţa sa  au stârnit hohote de râs şi au smuls ropote de aplauze din partea spectatorilor prezenţi. Între temele show-ului  său s-au numărat şi stereotipurile legate de femei şi bărbaţi, de “iarbă” sau politică. Un pic cam vulgar, repetând de nenumărate ori că este “prost”, asta doar el având voie să o spună, pentru că aşa după cum a declarat nu îi place să îl facă alţii prost, acesta i-a îndemnat pe cei prezenţi să se distreze cât pot mai mult, că viaţa-i scurtă. A avut ce a avut cu Oana Roman, care nu a scăpat de remarcile sale. Show-ul a durat mai bine de o oră şi jumătate iar albaiulienii au râs şi s-au distrat copios, petrecând astfel o seară mai mult decât plăcută alături de aceşti minunaţi mesageri ai vieţii noastre cotidiene.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea