FOTO| Solidaritate și implicare la Aiud: Linie directă de telefon pentru cetățenii care nu se pot deplasa. O echipă de oameni le vor face cumpărăturile și vor oferi informații

O asociație din municipiul Aiud, împreună cu oameni cu suflet mare, au lansat o inițiativă pentru a veni în sprijinul cetățenilor care se află în izolare și care nu au posibilitatea de a-și asigura cele necesare traiului. Echipa a lansat o linie directă de telefon unde pot fi contactați, iar ei se vor ocupa de cumpărăturile solicitanțilr, dar vor oferi și informații importante celor care le solicită.

Oficial , am intrat în perioada stării de urgență. Odată cu aceasta, anumite lucruri se vor schimba radical. În aceste momente dificile pentru țară, dar și pentru este nevoie de SOLIDARITATE și IMPLICARE pentru a trece cu bine peste aceasta momente de criză.

O asociație din Aiud, dar și cetățeni care li s-au alăturat, și-au suflecat mânecile de la cămață și am trecut la acțiune.

INFORMARE COVID-19

”În acest context, împreună cu o echipă dornică de a face bine, lansăm o linie directă de telefon: 0358404012 (telefonul fix de la sediul Asociației Casa Nădejdei Aiud) .

La acest număr de telefon preluăm cazurile care nu se pot deplasa: persoane vârstnice, persoane cu handicap locomotor, familiile monoparentale care nu își pot lăsa singuri în casă copilașii, persoanele autoizolate la domiciliu, familii aflate în diferite nevoi sau orice alte persoane care în această perioadă se simt vulnerabile și chiar au nevoie de sprijin.

Noi ne vom ocupa de fiecare caz în parte, în funcție de nevoi: lista de cumpărături (alimente, medicamente, apă), transport, informații.

Acest voluntariat este GRATUIT! Timpul nostru, motorina noastră și mașina noastră, le vom pune la dispoziția aiudenilor aflați în nevoi. Niciun ban în plus/comision sau alte taxe față de bonul de casă.

Persoanele care nu dețin suficiente resurse, vom încerca să le acoperim noi dacă ne putem permite sau să căutăm soluții de rezolvare.

Așadar, așteptăm să ne contactați fie la numărul de telefon de mai sus, fie prin mesaje private (facebook /messanger sau alte canale de comunicare)”, transmit inițiatorii acțiunii.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...