Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: Situația și valoarea contractelor de deszăpezire încheiate de autorități, pentru drumurile din județul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La solicitarea ministrului Administrației și Internelor, Petre Tobă, Prefectura Alba a publicat, pe pagina sa de internet, situaţia contractelor de deszăpezire încheiate de autorități, pe perioada iernii, pentru tronsonul de autostradă, respectiv drumurile naționale aflate pe teritoriul județului și pentru drumurile județene și comunale.

Din documentul menționat rezultă că majoritatea administrațiilor locale au decis să-și asigure deszăpezirea cu utilaje proprii sau închiriate.

Au încheiat contracte cu firme specializate primăriile Alba Iulia (cu Polaris M Holding SRL Constanţa, în valoare de 730.935 de lei cu TVA); Aiud (cu Aiud: Greendays Valorizacao – Sucursala Aiud, valoarea fiind conform HCL Aiud nr. 228/ 26.11.2014); Sebeș (cu Elis Pavaje SRL Petreşti, în valoare de 124191,84 de lei); Teiuș (cu Dinamic Invest SRL, în valoare de 27.700 de lei).

Pentru deszăpezirea drumurilor județene s-au încheiat contracte pe două loturi, în valoare de 3.275.639 de lei și 1.044.305 lei, cu Societatea Drumuri şi Poduri Locale Alba SA.

De circulația în bune condiții pe drumurile naționale, în această iarnă, sunt responsabile firmele Riposta Trans SRL şi Athos Com SRL, conform contractului în valoare de 3.153.783 de lei, încheiat cu CNADNR SA – Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Cluj – Secţia Drumuri Naţionale Alba.

De asemenea, deszăpezirea pe tronsonul de autostradă este asigurată de firma Hidroconstrucţia SA, conform contractului în valoare de 10.022.135 de lei, semnat cu CNADNR SA prin Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara.

Detalii despre perioadele și zonele pentru care s-au încheiat contractele găsiți în galeria foto de mai jos:

[nggallery id=1387]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea