Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO: Show incendiar cu Nicoleta Luciu, la inaugurarea unui cazinou din Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Una dintre cele mai frumoase femei din showbizz-ul românesc, Nicoleta Luciu s-a aflat joi seara la Alba Iulia. Frumoasa brunetă a fost surpriza oferită invitaților la inaugurarea celui mai modern cazinou din oraş, unde a venit însoţită de şase super dansatoare.

Cu o apariţie spectaculoasă şi un corp de invidiat, chiar şi după două naşteri, Nicoleta a provocat un adevărat delir printre invitaţii prezenţi. Mişcările lascive ale vedetei şi ale sexy-dansatoarelor au încins spiritele invitaţilor, care pe tot parcursul show-ului nu s-au mişcat din faţa lor. Mai bine de o jumătate de oră, cei prezenţi au avut parte de un show erotic de zile mari, asezonat cu cele mai noi piese ale artistei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Şi cum o astfel de vedetă nu o vezi toată ziua în Alba Iulia, fanii înfocaţi nu au ratat ocazia de a se fotografia cu ea, admirându-i decolteul şi proeminentele silicoane.

Nicoleta „le-a făcut jocul” albaiulienilor, interacţionând în permanenţă cu aceştia. A cântat şi a dansat alături de ei, în mijlocul lor, extaziându-i de-a dreptul.

Cel mai mare cazinou- Gold Games  inaugurat aseară la Alba Iulia se află situat pe Bulevardul Transilvaniei. Este amenajat pe o suprafaţă de 450 de metri pătraţi şi dispune de peste 45 de aparate şi ruletă, fiind organizate în fiecare seară tombole cu premii în bani pentru cei prezenţi.

Priviţi câteva imagini incendiare de la show-ul făcut de Nicoleta Luciu şi cele şase dansatoare:

[nggallery id=196]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Kingdom of the Planet of the Apes / Planeta maimuțelor: Noul regat Avanpremiera Regia: Wes Ball Cu: Freya Allan, Kevin Durand, Dichen Lachman, William H. Macy, Owen Teague Gen Film: Actiune, SF […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea