Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: Serbare de Crăciun la Căminul pentru persoane vârstnice din Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Cete de colindători vestind naşterea Mântuitorului, au adus în sufletul vârstnicilor îngrijiţi în Căminul pentru Persoane Vârstnice din Alba Iulia bucuria colindelor şi a sărbătorilor de iarnă.

Miercuri 18 decembrie a.c., la cămin a fost organizată tradiţionala serbare de Crăciun, care a fost onorată de prezenţa viceprimarului Dorin Şerdean şi a consilierilor locali Ioan Bogăţan şi Pavel Popa.

Vârstnicii din cămin s-au bucurat de un spectacol de colinde susţinut de elevii Liceului de Muzică şi Arte Plastice „Regina Maria” din Alba Iulia coordonaţi de prof. Teodora Zărnescu şi de grupul literar-artistic „Optimiştii” din cadrul căminului, coordonat de asistent social principal Raluca Muntean şi Eva Petrescu.

Moşul s-a oprit, ca în fiecare an, şi la bunicii din cămin, aducându-le pe lângă bucuria colindei şi multe daruri.

Mulţumim Primăriei municipiului Alba Iulia şi tuturor celor care, prin gestul şi darul lor, au sporit bucuria sărbătorilor pentru bunicii noştri îngrijiţi în cămin. Crăciun fericit şi un An nou plin de sănătate şi împliniri!”, a transmis Corina Bedelean, directorul căminului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Sub administrarea primarului Silviu Vințeler, orașul Ocna Mureș renaște, crește și se dezvoltă odată cu Băile Sărate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sub administrarea primarului Silviu Vințeler, orașul Ocna Mureș renaște, crește și se dezvoltă odată cu Băile Sărate A fost nevoie de un bun gospodar, un om cu viziune și curaj, dinamic și perseverent ca primarul Silviu Vințeler, pentru a scoate din sărăcie și mizerie orașul Ocna Mureș, al cărui declin economic părea de neoprit după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea