Rămâi conectat

Sport

FOTO: Şcoala Gimnazială Pianu de Sus, campioană judeţeană la fotbal, învăţământ gimnazial rural

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Scoala Pianu ONSS1Şcoala Gimnazială Pianu de Jos a câştigat etapa judeţeană a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, la fotbal, învăţământ gimnazial rural. Turneul final găzduit recent de Şcoala „Avram Iancu” Unirea a reunit 4 echipe, clasamentul fiind următorul: 1. Şcoala Gimnazială Pianu de Sus, 2. Şcoala Gimnazială Crăciunelu de Jos, 3. Şcoala Gimnazială “N. Ganea” Bistra, 4. Şcoala Gimnazială “Simion Lazăr” Lunca Mureşului.

Campionii judeţului Alba la această secţiune s-au impus în toate cele trei partide disputate, 3-1 cu Şc. Gimn. Crăciunelu de Jos, 4-0 cu Şc. Gimn. „Simion Lazăr” Lunca Mureşului şi 5-0 cu Şc. Gimn. „N. Ganea” Bistra şi implicit urmează să participe la etapa interjudeţeană, programată în luna martie a anului următor, asta în condiţiile în care se vor găsi resursele financiare necesare.

Talentaţii fotbalişti din Pianu de Sus au fost pregătiţi de profesorul Horea Ciucă şi el un împătimit al sportului rege. Jucător activ la revelaţia Ligii a IV-a, nou-promovata Euro Şpring, acesta este fratele mai mic al lui Paul Ciucă, antrenor la Industria Galda de Jos şi la Viitorul Spicul 2014 Daia Română. Lotul câştigătoarei a fost compus din Alexandru Andreiu (gholgheterul competiţiei cu 6 reuşite), Adrian Bunea, Paul Todescu, Silviu Petraşcu, Nicolae Todor, Ionuţ Neag, Alexandru Vlad, Darius Dobra, Cosmin Paşca (toţi din Pianu de Jos) , Mihai Ţăran (Pianu de Sus) şi Mihai Mirca (Strungari).

Suntem foarte bucuroşi pentru acest rezultat, îmi felicit elevii, în primul rând pentru dăruire şi sper să nu ne oprim aici. De asemenea vreau să mulţumesc conducerii şcolii, care cu ajutorul autorităţilor locale ne-a asigurat deplasarea, iar vecinilor cu terenul din curtea şcolii de la Pianu de Jos le cerem scuze pentru cele câteva legume deteriorate de mingi şi le mulţumim pentru înţelegere”, a declarat profesorul Horea Ciucă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig

Dan HENEGAR

Publicat

în

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig Cicliștii din Alba legitimați la CSM Mediaș au realizat rezultate de apreciat la primul concurs de mountain bike din acest an disputată în zona Transilvaniei. Triada MTB Avrig s-a desfășurat pe parcursul a două zile, adresandu-se cicliștilor amatori, dar și celor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea