FOTO| Școala Gimnazială Avram Iancu din Alba Iulia, pregătită pentru primirea la cursuri a elevilor

Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Alba Iulia este pregătită pentru primirea la cursuri a elevilor. La unitatea școlară au fost luate toate măsurile pentru siguranța elevilor și profesorilor.

ELIT

Pe principiul ”Respectând regulile vom fi în siguranță!”, au fost pregătite holurile, sălile de clasă, dar și curtea școlii, pentru ca toate normele impuse să fie respectate.

Încă de la intrare, pe holurile școlii sunt săgeți care indică traseul pe care îl vor avea elevii spre sălile de clase. Este un traseu „one way”, pentru că reprezentanții școlii l-au gândit în așa fel încât elevii să intre pe o cale de acces și să iasă prin alta, opusă.

Sălile de clasă au fost pregătite și aranjate special, astfel încât, într-o sală de clasă să nu fie mai mult de zece elevi, iar aceștia să stea la distanță unul de celălalt.

”La Școala Gimnazială Avram Iancu din Alba Iulia suntem pregătiți pentru primirea la cursuri a elevilor noștri din clasele a VIII-a, din perioada 2-12 iunie.

Să fim sănătoși și la sfârșitul examenului de Evaluare Națională, să fim bucuroși și mulțumiți!
Dragii noștri elevi, conducerea școlii, profesorii de limba română și matematică, diriginții și profesorul consilier psihologic, vă așteptăm cu mult drag!”, transmit reprezentanții școlii.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...