Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Sărbătoare de „Toamna cugireană”, Metalurgistul Cugir a învins Sănătatea Cluj şi are a treia victorie la rând

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir a reuşit a treia victorie consecutivă în Liga a 3-a, învingând pe Sănătatea Cluj, sub Drăgana, scor 1-0 (1-0), golul de trei puncte fiind marcat de Şuteu (1o, după o centrare venită de la Trăşcan).

Cugirenii sunt locul secund în ierarhie, cu 9 puncte adunate după 4 etape, la un punct în urma noului lider, Naţional Sebiş (3-0 cu Unirea Jucu). „Sunt fericit pentru această victorie, e bine când legi succesele. Puteam să ne impunem mult mai clar, dar aşa se întâmplă cu echipe de acest gen. Dacă nu le dai două-trei goluri rapid, apoi se agaţă de orice. Ne bucură locul ocupat, dar importantă este clasarea de la final„, a afirmat antrenorul Marius Opric.

La primul joc oficial din postura de divizionară terţă susţinut în faţa propriilor suporteri în actuala ediţie, tocmai când sub Drăgana se celebrează „Toamna cugireană”, echipa lui Opric a avut meci cu „viruşii verzi”, în tribune adunându-se peste 600 de spectatori.

*Repetiţie sub Drăgana pentru… Dinamo!

Eu am revenit la echipă doar de o zi şi recunosc că am jucat modest la Cugir. S-a simţit că avem probleme. Dinamo… trebuie să ne vedem lungul nasului, să fim modeşti, să nu pierdem la scor, de genul 7-8 la zero„, a afirmat Semeniuc, despre duelul din „16”-imile Cupei României cu fosta sa echipă, „viruşii verzi” fiind acum în postura de „lanternă roşie” a seriei.

*Şuteu – gol aniversar

La fel ca şi Itu etapa trecută la Dej, Şuteu a marcat un gol aniversar, practic un cadou propriu pentru împlinirea vâstei de 32 de ani, sâmbătă. „Viruşii verzi”, conduşi de fostul jucător unirist Marius Semeniuc au jucat modest sub Drăgana, ultimul test înainte de confruntarea cu Dinamo, din Cupa României fiind ratat întrucât cugirenii au dominat copios, vezi ratările lui Şuteu (32), Cîrstean (39 şi 55), A. Câmpean (74), A. Ianc (86). Alin Şuteu, golgheterul cugirean din ediţia trecută a fost înlocuit în minutul 75. „Este prima dată în carieră, când înscriu de ziua mea şi mă bucură că a fost o reuşită ce a coincis cu o victorie. Dedic golul întregii echipe. Încă nu ne gândim la promovare, mergem din aproape în aproape, cu paşi mărunţi dar siguri„, a spus Alin Şuteu.

*Stadion renovat şi surprize pentru fani

La revederea cu Liga a 3-a, după aproape un deceniu, fanii din Cugir au avut parte de o arenă CSO modernizată, dar şi de anumite surprize pregătite de organizatori, lovitura de începere fiind executată de fostul jucător al Metalurgistului, Graţian Moldovan (fost la Dinamo şi Corvinul Hunedoara).

În etapa viitoare, Metalurgistul va juca în deplasare cu Arieşul Turda, iar următoarea confruntare la Cugir va fi abia peste 3 runde, în 18 octombrie, cu Naţional Sebiş.

Au jucat: *Metalurgistul: Tiut – Al. Man, Şuvaina, M. Radu, Trăscan – Negură, M. Neagu (67, D, Grozav) – D. Lupşan (85, Ispas), Itu, Şuteu (75, A. Ianc)- Cîrstean (67, A. Câmpean). Rezerve Lăncrănjan – Tăban, Iovănescu. Antrenor Marius Opric.

*Sănătatea: Todoran – D. Bucur, Perde, Soos, Kiss (61, Gaşpar), N. Văidean, Simon, Boşca (75, Ceaca), Al. Pop (70, Sg. Mărginean), M. Pop, Nicula (75, Vădana), rezerve V. Pop, Apa. Antrenor Marius Semeniuc.

[nggallery id=296]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Semifinalele Cupei României: Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea – Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

În semifinalele Cupei României, faza județeană, Viitorul Sântimbru va întâlni Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea va juca cu Performanța Ighiu. La sediul AJF Alba au fost prezenți Ovidiu Hulea, Ioan Budin și Cătălin Manciulea (a lipsit reprezentantul formației Inter Unirea), tragerea la sorți a fost efectuată de Maria Ioana Marin (trezorierul AJF Alba), mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea