Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Sâmbătă și duminică – Târg de adopții pentru caței metiși organizat de Asociația Arche Noah Transilvania, în cadrul competiției chinologice Royal Crown Trophy 2015 de la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Royal Crown Trophy 2015, evenimentul dedicat câinilor de rasă, organizat în acest weekend la Alba Iulia și cuprins în calendarul competițional oficial al Federației Chinologice Internaționale are și o secțiune dedicată salvării câinilor abandonați. Este vorba despre Târgul de adopții organizat de administrația locală în colaborare cu Asociația Arche Noah Transilvania.

targ adoptii003

CITEȘTE ȘI: Royal Crown Trophy 2015: Peste 900 de câini din 15 țări vor participa la Alba Iulia la cel mai important eveniment chinologic al anului

Sâmbătă și duminică (15 și 16 august), începând cu ora 11.00, într-un spațiu amenajat la Poarta a VII-a a Cetății Alba Carolina (intrarea dinspre Calea Moților și str. Gemina), vor fi prezentați peste 25 de câini (în majoritate pui), pe care iubitorii de animale vor avea ocazia să-i admire și să-i ia acasă.

Potrivit reprezentantului Asociației Arche Noah Transilvania, adopția este gratuită și toți cățeii au carnete de sănătate, sunt vaccinați și deparazitați iar cei mai mari sunt microcipați și sterilizați. Aceștia au trecut și printr-o sesiune de dresaj, fiind deja obișnuiți cu oamenii și cu alți câini.

CITEȘTE ȘI: Centrul de adopții de la Vințu de Jos – o șansă de supraviețuire pentru câinii abandonați din Alba Iulia

Asociația Arche Noah Transilvania este singurul ONG din județul Alba care a înființat, exclusiv din fonduri proprii, un Centru de adopții pentru câinii fără stăpân. Acesta funcționează în localitatea Vințu de Jos, str. Lucian Blaga nr. 64. De la deschidere și până în prezent aici au fost găzduiți peste 110 câini abandonați, pentru mai mult de jumătate dintre ei găsindu-și stăpâni, în Alba și zonele limitrofe, dar și în străinătate (Germania).

În fotografiile de mai jos puteți vedea o parte dintre câinii ce vor fi prezentați la Târgul de adopții. Mai multe poze si informații despre activitatea asociației puteți găsi accesând pagina de Facebook Arche Noah Transilvania. (Z.U.)

[nggallery id=841]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea