Rămâi conectat

Ştirea zilei

Royal Crown Trophy 2015: Peste 900 de câini din 15 țări vor participa la Alba Iulia la cel mai important eveniment chinologic al anului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Evenimentul include și un târg de adopții pentru căței metiși organizat de Primăria municipiului Alba Iulia în colaborare cu Asociația Arche Noah Transilvania

Competiția din acest an va reuni la Alba Iulia peste 900 de “campioni în lesă” de pe tot continentul european. Ajuns la a VI-a ediție, evenimentul organizat de Asociația Chinologică Alba alături de Primăria municipiului Alba Iulia, oferă șansa proprietarilor de câini de rasă, de orice dimensiune și de orice vârstă, să-și evalueze cei mai buni prieteni și să se distreze într-o atmosferă inedită, în Cealaltă Capitală. În afara handler-ilor, la Alba Iulia vor fi prezenți retaileri importanți din industria animalelor de companie, arbitri internaționali și reprezentanți ai asociațiilor chinologice din Romania și Europa.

expo chinologica 2015Arbitrii din cadrul evenimentului provin din Argentina, Italia, Franța, Israel, Slovenia și România.

Expoziția Chinologică se desfășoară în zilele de 15 și 16 august 2015, pe Latura de Nord a Cetății Alba Crolina (Piața Toboșarului). Iubitorii de animale din Alba Iulia vor avea șansa să urmăreasca evoluțiile în 6 ringuri a peste 100 de rase canine. Pe parcursul a 2 zile se vor derula diverse probe în care arbitrii vor evalua frumusețea, capacitatea de lucru a câinilor, indicatori fizici, personalitatea animalelor, dar si potențialul handler-ilor de a relaționa cu cainele. La finalul fiecărei zile se va premia cel mai frumos câine al zilei (Best In Show), iar la finalul zilei a doua va fi ales Supreme Best In Show – câștigătorul celor două zile. Dincolo de competiția convențională, iubitorii de câini vor avea șansa să discute cu profesioniști din domeniu despre tot ce-i interesează și îi aproprie în pasiunea lor comună: diete, antrenamente, întreținere, medicină veterinară etc. Evenimentul are menirea de a arăta tuturor capacitățile extraordinare pe care le au companionii noștri cu patru picioare, adaptați unui stil de viață umanizat, modelat cu atenție și dragoste de către proprietarii lor.

Expoziția chinologică de la Alba Iulia este singura din România aflată Sub Înalt Patronaj Regal prin bunăvoința Alteței Sale Regale Principesa Maria a României și este cu intrare gratuită pentru public.

Evenimentul include și un târg de adopții pentru căței metiși organizat de Primăria municipiului Alba Iulia în colaborare cu Asociația Arche Noah Transilvania. Acesta este singurul ONG din județul Alba care a înființat, exclusiv din fonduri proprii, un Centru de adopții pentru câinii fără stăpân, care funcționează în localitatea Vințu de Jos, str. Lucian Blaga nr. 64. De la deschidere și până în prezent aici au fost găzduiți peste 110 câini abandonați, pentru mai mult de jumătate dintre ei găsindu-și stăpâni, în Alba și zonele limitrofe, dar și în străinătate (Germania).

PROGRAMUL ROYAL CROWN TROPHY ALBA IULIA:

*Sâmbătă, 15 august 2015

Ora 9.00: Expoziție națională – câini de toate rasele
Ora 10.00: Expoziție de câini Rasa Boxer German
Ora 11.00: Târg de adopții
Ora 16.00: Expoziției internațională – câini de toate rasele
Ora 19.00: Program special – Best In Show (Cel Mai Frumos Câine al Expoziției)

*Duminică, 16 august 2015

Ora 9.00: Expoziție internațională – câini de toate rasele
Ora 11.00: Târg de adopții
Ora 13.00: Demonstrații de dresaj
Ora 14.00: Program special – Best In Show (Cel Mai Frumos Câine al Expoziției) și Supreme Best In Show

Alba Iulia figurează în calendarul competițional oficial al Federației Chinologice Internaționale din anul 2010.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea