Rămâi conectat

Cultură Educație

FOTO: S-au încheiat patru ani de liceu pentru 137 de elevi de la Colegiul Tehnic ,,I.D. Lăzărescu” și Colegiul Național ,,David Prodan” din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cei 137 absolvenți ai claselor a XII-a de la Colegiul ”I.D Lăzărescu” și Colegiului Național „David Prodan” Cugir și-au luat vineri „adio” de la profesori, colegii mai mici, diriginți, fiind ultima oprire după ce timp de patru ani s-au pregătit pentru următoarea etapă a vieții, și anume studenția. În cadrul festivității au fost felicitați și premianți elevii cu rezultate merituoase la învățătură, care au participat la olimpiadele naționale și județene și nu în ultimul rând câștigătorii concursului de matematică „Profesor Ioan Mariș”Cugir.

absolventi cugir017Festivitatea a fost presărată cu lacrimi,momente emoționante și baloane albastre. Au susținut alocuțini directorul Colegiului ,,I.D. Lăzărescu” Cugir, dr. ing. Alexandru Micaciu, directorul Colegiului Național „David Prodan”Cugir Ionela Cozmescu și viceprimarul Cugirului, prof. Horia Rotche.

Micaciu le-a transmis elevilor că sunt două momente emoționante în fiecare liceu: unul este acela al venirii bobocilor claselor a IX-a și plecarea absolvențiilor claselor a XII-a de pe bănciile liceului. ,,Gândul meu vă va însoți unde veți merge și fiți mândri ca sunteți cugireni.”, le-a transmis directorul. La rândul său, viceprimarul i-a felicitat pe elevi pentru rezultatele obţinute în cei patru ani de liceu și le-a oferit sfaturi tinerilor în noul drum pe care îl vor urma fiecare în viață.“Suntem mândri de voi”, a declarat viceprimarul orașului.

Constantin PREDESCU

[nggallery id=2222]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă Părinții își pot înscrie copiii în clasa pregătitoare. Prima etapă de înscriere se va încheia pe data de 14 mai. Părinţii ai căror copii au frecventat grădinița şi care vor împlini 6 ani până la data de 31 august, inclusiv, au obligaţia de a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea