Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| S-a lansat Alba Iulia Brass & Drums, proiectul care a întrunit cel mai mare număr de voturi la Bugetarea Participativă de anul trecut

Ziarul Unirea

Publicat

în

S-a lansat Alba Iulia Brass & Drums, proiectul care a întrunit cel mai mare număr de voturi la Bugetarea Participativă de anul trecut

Ieri seară, în prezența domnului primar Gabriel Pleșa și a domnului viceprimar Marius Filimon, proiectul Alba Iulia Brass & Drums, cel care a întrunit cel mai mare număr de voturi la sesiunea din 2021 a Bugetării Participative, și-a deschis porțile.

Alba Iulia Brass & Drums sau AIBD este implementat de Asociația Culturală Artele Cetății și sprijinit de Primăria Alba Iulia. AIBD se vrea cel mai cool proiect din oras, prin punerea laolaltă a instrumentelor de suflat cu cele de percuție, formând astfel un mix de sonorități atât armonioase cât și ritmuri moderne.

Cei care doresc să facă parte din acest proiect, se vor putea înscrie începând de luni, 12 septembrie la Caponiera din Cetate, în spatele Palatului Apor, acolo unde se vor desfășura și repetițiile. Programul pentru înscrieri este de luni până vineri între orele 14.00 și 19.00.

Instrumentele la care își pot pune la încercare plămânii cât și abilitățile ritmice sunt: tubă, bariton, trombon, atlhorn, corn, trompetă, clarinet, saxofon alto, saxofon tenor, flaut, tobă mare, marching snare, premier, cinele, set de tobe. Alba Iulia Brass & Drums nu se adreseaza doar specialiștilor în domeniu ci se adreseaza tuturor celor care doresc să faca parte dintr-un proiect muzical și dinamic.

Începătorii vor fi îndrumați de cei mai buni profesori și li se va insufla pasiunea pentru muzică și show. O parte din cei care îi vor iniția pe tineri sunt: Emma Damian, Radu Besliu, Cristian Alexievici și Petru Adam.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua formula de calcul a pensiilor 2024. Cum se vor recalcula pensiile

Unirea Ziarul

Publicat

în

Noua formula de calcul a pensiilor 2024. Cum se vor recalcula pensiile. Ce prevede noua lege? Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a explicat la Antena 3, care este formula din noua lege a pensiilor pentru recalcularea veniturilor pensionarilor Noua formula de calcul a pensiilor 2024 prevăzută în legea pensiilor care va intra în vigoare la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea