Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: S-a deschis SUBWAY, în Alba Iulia. Cum arată restaurantul tip fast-food şi care sunt preţurile?

Alexandra Mates

Publicat

în

subway alba iulia07Unul din cei mai mari concurenţi pe piaţa fast-food, Subway, a deschis miercuri, 4 februarie, la Alba Iulia, cel de-al 22-lea restaurant din România. Subway Alba Iulia este situat la intersecţia străzilor Bulevardul Ferdinand I cu Bulevardul Încoronării, în incinta stațţiei Petrom, având o suprafaţă de 100 mp.

La deschidere, în jurul orei 14.00, aproximativ 10 albaiulieni au călcat pragul „restaurantului”, curioşi să încerce preparate din meniul Subway.

Meniul Subway include sandwich-uri, salate, tortilla, fursecuri şi alte produse. Preţul unui sandwich de 15 cm porneşte de la 8,90 lei şi poate fi dublat, la 30 de cm, cu 6,90 lei în plus. Micul dejun, servit între orele 7.00 – 11.00, porneşte de la preţul de 6,50 lei.

Unitatea are şi opţiunea de catering. Pentru orice ocazie, preţul pentru un platou cu sandwich-uri porneşte de la 78 de lei, pentru SUB Gigantic de la 68 de lei, iar pentru platouri cu fursecuri de la 88 de lei.

subway alba iulia11La Subway îţi poţi crea comada aşa cum doreşti: Îţi alegi pâinea, mărimea sandwich-ului (de 15 sau 30 cm), legumele şi sosurile, sau dacă doreşti extra.

Pe piaţa de quick-service (servire rapidă), pe lângă Subway, mai activează McDonald’s, KFC şi Burger King. Spre deosebire de cei trei, Subway este specializat în vânzarea de sandwichuri. Acestea pot fi folosite pentru a alcătui meniuri, ce cuprind pe lângă sandwichuri, suc şi fursecuri.

Mă bucur foarte mult că am reuşit să aduc franciza SUBWAY în Alba Iulia. Sandvişurile şi salatele preparate de către artiştii noştri sunt o alternativă mult mai sănătoasă la mâncarea de tip fast-food, foarte uzuală în zilele noastre. Restaurantul SUBWAY se pretează unei locaţii cu trafic intens, care poate oferi locuri de parcare în apropiere şi unde clienţii pot fi serviţi cu rapiditate indiferent de oră, fără a aştepta zeci de minute pentru a lua masa. Din acest motiv, am ales ca şi locaţie benzinăria Petrom, aceasta îndeplinind condiţiile noastre”, a declarat Cătălin Muntean, francizatul SUBWAY pentru Alba Iulia.

Primul restaurant SUBWAY din România a fost deschis în anul 2012, în Bucureşti după care au urmat marile oraşe ale ţării: Cluj, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Suceava, Sibiu iar din luna Februarie și în Alba Iulia.

subway alba iulia04Suntem încântaţi să dechidem primul restaurant SUBWAY într-un oraș sub 100.000 de locuitori unde nu sunt prezenți competitorii de talie internațională. Prin acest restaurant demonstrăm flexibilitatea și cererea brandului SUBWAY de către români”, a declarat Andrei Trifan, agent de dezvoltare SUBWAY.

Înfiinţat în anul 1965, în Connecticut, SUA, Subway deţine în prezent peste 43.000 de restaurante, în 109 de ţări, fiind cel mai mare lant de restaurant din lume. Destinat, în principal, persoanelor cu un stil de viaţă activ, care doresc o masă echilibrată în timpul programului de lucru, Subway este recunoscut pentru faptul că oferă aceeaşi calitate oriunde în întreaga lume.

„Succesul conceptului SUBWAY se datorează în mare parte necesității lumii moderne de a mânca ceva rapid, gustos și mai ales proaspăt.

Sandviciurile preparate și servite în fața clientului se găsesc sub două dimensiuni standard: 15cm SUB si 30cm SUB, dar puteți opta oricând pentru o salată sau o delicioasă tortilla.

Clienții pot alege dintr-o varietate de pâini proaspăt coapte pe întreaga durată a zilei în cadrul resaurantului precum și dintr-o gamă largă de brânzeturi, carne, legume proaspete și sosuri apetisante care pot fi găsite doar la SUBWAY.

De asemenea din meniu nu vor lipsi celebrele cookie – prăjituri americane dar și băuturi calde și reci. De-a lungul timpului SUBWAY și-a creat o reputație în a fi o alternativă rapidă dar totuși sănătoasă la fast-food-urile tradiționale pline de grăsimi din uleiuri.

Toate ingredientele sunt la cel mai înalt standard, fapt ce garantează obţinerea aceleiaşi calităţi şi a aceluiaşi gust în toate unităţile lanţului”, spun reprezentanţii Subway.

[nggallery id=2995]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lia Iancu și Daniel Cârnaț, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificați la etapa națională olimpiadei de geografie. Alte premii obținute de elevii militari

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lia Iancu și Daniel Cârnaț, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificați la etapa națională olimpiadei de geografie. Alte premii obținute de elevii militari Lia Iancu și Daniel Cârnaț, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, s-au calificat la etapa națională olimpiadei de geografie. Elevii militari au mai obținut un premiu II la același […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea