Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: RO1/4 câştigătoarea turneului de streetball „Kings of the street” găzduit la Alba Iulia

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Concursul de streetball „Kings of the street” a ajuns la final. Competiţia de baschet 3 la 3 a fost un real succes, iar organizatorii au declarat că astfel de competiţii vor fi orgranizate şi pe viitor în Cetatea Marii Uniri. Iubitori ai baschetului, antrenorii George Lăncrănjan (antrenor secund CSU Alba Iulia) şi Vali Urian (antrenor LPS Alba Iulia) au făcut parte din echipa medaliată cu argint.

Deşi iniţial s-au înscri în concurs 16 echipe, startul a fost luat doar de 14 dintre acestea. Iată podiumul primei ediţii a competiţiei de streetball „Kings of the street”:

I – RO1/4 (Deva)

II – Warriors

III – P. Hunters

Prima echipă a podiumului a fost premiată cu 800 de lei, echipa de pe locul secund cu 200 de lei, iar formaţia care a completat podiumul a primit echipamente. Organizatorii au acordat şi premii speciale, printre care:

*MVP-ul turneului: Valentin Păcurar

*Best scorer (cel mai bun marcator): Cătălin Sabău

*Playmaker: Mihai Hegeduş

*Cel mai bun apărător: Valentin Urian

Au fost organizate şi concursuri de slam dunk (câştigător – Cătălin Sabău) şi aruncări de 3 puncte (câştigător – Paul Carica).

[nggallery id=946]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea