FOTO: Rezultate remarcabile ale boxerilor de la CSO Cugir, la Turneul International ,,Cupa Bihorului”

La Salonta, judetul Bihor s-a desfășurat, recent, cea de-a doua ediție a Cupei Bihorului -2017″, eveniment care a reunit peste 100 de patticipanți aparținând unor cluburi și asociații sportive precum: Basti Box Salonta, C.S.M.Reșița, Gyula – Ungaria, Academia de Box Vekses Budapesta, dar și trei sportivi de la C.S.O. Cugir, pregătiți de antrenorul Gigi Constantin.

Finala concursului s-a desfășurat în incinta ștrandului orășenesc, în prezența a peste 200 de spectatori într-o atmosferă incendiară. Și de această dată, elevii profesorului Gigi Constsntin au înregistrst un remarcabil succes reușit prin Muntean Sorin, care l-a invins la puncte pe Contani Robert(Salonta), precum și prin Mătean Andrei, care l-a surclasat pe Csikos Adrian de la Scademia de Box din Vekses.

”Sunt rezultate deosebit de prețiose, care dovedesc că atunci când există interes și performanțele se evidențiază. Nu este ușor să bați boxeri de la o academie de box. Din păcate condițiile noastre sunt tot mai vitrege și ne simțim ca niște copii fără părinți abandonați într-o gară străină. Vrem să facem performanță dacă suntem sprijiniți de cei care ne-au acordat mandatul să facem box la Cugir”, a declarat Gigi Constantin. (C.P.)

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...