Rămâi conectat

Sport

FOTO: Rezultate remarcabile ale boxerilor de la CSO Cugir, la Turneul International ,,Cupa Bihorului”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Salonta, judetul Bihor s-a desfășurat, recent, cea de-a doua ediție a Cupei Bihorului -2017″, eveniment care a reunit peste 100 de patticipanți aparținând unor cluburi și asociații sportive precum: Basti Box Salonta, C.S.M.Reșița, Gyula – Ungaria, Academia de Box Vekses Budapesta, dar și trei sportivi de la C.S.O. Cugir, pregătiți de antrenorul Gigi Constantin.

Finala concursului s-a desfășurat în incinta ștrandului orășenesc, în prezența a peste 200 de spectatori într-o atmosferă incendiară. Și de această dată, elevii profesorului Gigi Constsntin au înregistrst un remarcabil succes reușit prin Muntean Sorin, care l-a invins la puncte pe Contani Robert(Salonta), precum și prin Mătean Andrei, care l-a surclasat pe Csikos Adrian de la Scademia de Box din Vekses.

”Sunt rezultate deosebit de prețiose, care dovedesc că atunci când există interes și performanțele se evidențiază. Nu este ușor să bați boxeri de la o academie de box. Din păcate condițiile noastre sunt tot mai vitrege și ne simțim ca niște copii fără părinți abandonați într-o gară străină. Vrem să facem performanță dacă suntem sprijiniți de cei care ne-au acordat mandatul să facem box la Cugir”, a declarat Gigi Constantin. (C.P.)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea