Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Rezultate notabile ale dansatorilor cugireni, la prima ediție a Cupei ,,ProDance” desfășurată la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

dansatori cugir05Sala de sport a Universității ,,1 Decembrie 1918” Alba Iulia s-a dovedit neâncăpăoare pentru cele peste 300 de perechi participante la prima ediție a Cupei ,,ProDance 2007”, competiție organizată de clubul cu același nume din Cugir, sub egida Federației Române de Dans Sportiv.

Concursul s-a desfășurat pe 30 de categorii de vârstă și clase valorice, reușind să aducă la startul competiției dansatori din peste 30 de cluburi sportive. A fost un eveniment foarte bine organizat din toate punctele de vedere, dovada fiind numărul mare de spectatori prezenți la eveniment.

Clubul de dans sportiv ,,ProDance 2007” din Cugir, condus de profesorul de dans Sergiu Prodan, a participat la mai multe categorii de vârsta cu un număr de 30 de sportivi. Printre cei care au avut o evoluție foarte bună se numără fetele:  Popovici Ana Maria, Tisăliță Giorgiana, Damian Lara, Coman Denisa, Nechita Antonia, Cârstena Alexandra, precum si perechile Luca Sebastian-Vintan Teodora, Stefan Alexandru-Gridan Antonia, Balog Alexandru-Bârzan Alexandra, Stoica Luca-Uritescu Lavinia, Costea Cristian-Simina Bianca, Olcean  Sebastian-Măieraș Castilia, Stoian Robert-Suciu Denisa, Bîte Robert-Balosin Alexandra.

Cele mai bune rezultate le-au avut fetele de la categoria 12-15 ani, prin sportivele Călugăr Miruna (locul 8), Longodor Andreea (locul 7), Popescu Iulia (locul 5), Codea Diana(locul 2), iar la perechi Marconi Robert-Bota Raluca (locul 4 si 6), Ploia Razvan-Tomoiu Stefania (locul 4 si 5), Prodan Eric Robert-Bodea Rianna (locul 5),Stoian Radu-Vesa Bianca (2 locuri 4), Balog Alexandru-David Daria (locul 3), Morancea Razvan-Marcu Ariana (locul 1).

În viitorul apropiat, mai exact în luna decembrie a.c, Clubul ,,ProDance 2007” și-a propus   organizarea unei alte competiții naționale, de data aceasta în Orăștie.

Organizatorul concursului, antrenorul Sergiu Prodan dorește pe această cale să mulțumească tuturor oficialilor, sponsorilor, colaboratorilor și părinților implicați în desfășurarea acestei frumoase competiții si lansează invitația pentru cei interesați, la cea de a II a ediție ,,ProDance”.

Constantin PREDESCU

[nggallery id=1888]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea