Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Rezultat remarcabil al unui elev al Colegiului Militar din Alba Iulia. A obținut medalia de bronz la Olimpiada Națională Gazeta Matematică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate excepționale pentru elevul caporal Călin Hartzos, al Colegiului National Militare „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, care a obținut medalia de bronz în cadrul Olimpiadei Naționale Gazeta Matematică.

„Chiar dacă în acest an școlar timpul petrecut la școală a alternat cu studiul online de acasă, elevul Călin Hartzos, din clasa a IX-a, a reușit performanța de a obține medalia de bronz la etapa a treia (națională) a Olimpiadei Naționale Gazeta Matematică. Etapa s-a disputat cu participarea fizică a candidaților, în 13 centre de concurs din țară.

Această performanță i-a adus lui Călin și avansarea de la gradul de elev fruntaș, la cel de caporal, avansarea fiind făcută de către comandantul colegiului, colonel Marcel Domșa, într-un cadru festiv, în fața întregului efectiv de elevi. Călin s-a pregătit intens în toată această perioadă, a continuat să rezolve probleme chiar și în vacanță, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

„Mă bucur mult pentru acest rezultat. M-am pregătit intens atât în timpul școlii cât și în vacanțe. Am continuat să mă pregătesc online și în vacanța de primăvară cu ajutorul doamnelor profesoare, iar această medalie este o recompensă pentru munca și efortul depuse de toți.

Acest rezultat este foarte important, primul pe care l-am obținut din postura de elev militar și cu siguranță nu va fi ultimul”, a spus sigur pe el, Călin.

La rândul lor, doamnele profesoare de matematică Iulia Bogdan-Todică și Anamaria Fuia, care se ocupă de pregătirea lui Călin s-au declarat foarte mândre de rezultatul obținut de acesta la olimpiadă și spun că „este un rezultat mult așteptat, rezultatul unei colaborări frumoase. Toți trei am rezonat perfect în obținerea acestei performanțe”.

Pe lângă pregătirea școlară, Călin a participat și la cursuri online organizate de Editura GIL pentru pregătirea elevilor olimpici în obținerea de performanțe.

Felicitări tuturor pentru obținerea acestui rezultat și mult succes la concursurile viitoare!”, au transmis reprezentanții Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea