Rămâi conectat

Sport

FOTO: Reunire fără surprize la Metalurgistul Cugir, cea mai grăbită competitoare din Alba

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir, prima echipă din Alba ce a demarat pregătirile, a avut 23 de fotbaliști la antrenamentul ce a deschis anul, inclusiv golgheterul M. Lupu (în discuții cu Concordia Chiajna). Nicio noutate nu s-a regăsit sub comanda antrenorului Lucian Itu, “roș-albaștrii” despărțindu-se în intersezon de juniorii Al. Popescu și Tănăsescu (împrumutați de la Sport Team București).

Gruparea de sub Drăgana discută în această perioadă cu uniristul Paul Haj, ce vrea să se despartă de formația din Cetatea Marii Uniri (apropos, Fetița și Al. Giurgiu și-au reziliat contractele cu Unirea Alba Iulia, cei doi fiind curtați de celelalte divizionare terțe din Alba), un al nume pomenit în această iarnă fiind al mijlocașului de bandă C. Câmpean (Sănătatea Cluj). Peste o săptămână, mai precis în 24 ianuarie, este prevăzută reunirea și pentru CS Ocna Mureș și Unirea Alba Iulia, ultima având probleme financiare majore.

Cea mai bună echipă din Alba, ocupanta poziției secunde în Seria a 9-a și calificată deja în play-off, cu trei etape înaintea încheierii sezonului regular, și-a structurat programul de pregătire din această iarnă. Timp de două săptămâni, începând din 31 ianuarie se va derula un cantonament centralizat, la domiciliu, fiind fixate și jocurile de verificare din această perioadă, după cum urmează: cu Industria Galda de Jos (locul doi în Liga a 4-a) – sâmbătă, 29 ianuarie; cu SCM Zalău (locul 5 în Seria a 10-a a eșalonului terț, fostă adversară în barajul de promovare de anul trecut) – sâmbătă, 5 februarie (la Iclod); Politehnica Timișoara (poziția a 14-a, în Liga a 2-a), vineri, 11 februarie (deplasare), “U” Cluj (locul al 3-lea pe a doua scenă) – sâmbătă, 19 februarie (în deplasare); Jiul Petroșani (locul 6 în Seria a 7-a a Ligii a 3-a) – dublă în 26 februarie și 3 martie. Două dintre jocuri sunt cu echipe din eșalonul superior, formațiile studențești Politehnica Timișoara și “U” Cluj (ultima repetiție a “șepcilor roșii” înaintea startului sezonului), o dată liberă, pentru care se mai caută adversar fiind miercuri, 23 februarie.

foto: Metalurgistul Cugir (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia, calificată la turneul semifinal de baschet feminin Under 14

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal de baschet feminin Under 14, iar antrenorul Valentin Urian este în cursă și la Under 13 pentru accederea între primele formații din țară. LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal Under 14 la baschet feminin, un rezultat notabil pentru micuțele baschetbaliste pregătite de antrenorul Valentin Urian, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea