Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Reprezentativa României de volei feminin se pregătește în Polivalenta din Blaj | Iarina Axinte și Raisa Ioan, în efectivul „tricolor”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sala Polivalentă din Blaj, care se va inaugura oficial în septembrie, intră în circuitul voleibalistic, iar lotul României de volei feminin se pregătește începând de astăzi în Polivalenta din „Mica Romă”.

În efectivul „tricolor” se regăsesc și două jucătoare de la Volei Alba Blaj, talentata ridicătoare Iarina Axinte, convocată în premieră la prima reprezentativă, dar și centrul Raisa Ioan.
Iarina Axinte va concura pe post cu Marisa Radu (Dinamo București), jucătoare originară din Alba. În schimb, lipsește din efectiv libero-ul Andra Cojocaru, prezentă în lotul de Golden League.
La Blaj, echipa națională va susține și două jocuri de verificare împotriva naționalei Sloveniei (9-10 august), partide ce se vor disputa fără spectatori.
Reprezentativa României va deschide Campionatul European feminin, contra reprezentativei Italiei, cu un meci de gală, găzduit în 15 august, în  Colosseumul din Verona, partida inaugurală.

Pe 15 august va avea loc deschiderea și meciul inaugural al Campionatului European de volei feminin, unde România s-a calificat pentru a treia oară consecutiv

Conform Federației Române de Volei. lotul României se reunește, în această seară, la Blaj unde va începe antrenamentele în vederea Euro 2023. Selecționerul Guillermo Naranjo Hernandez a convocat un lot de 17 jucătoare: *coordonatori: Iarina Axinte, Marisa Radu; *extreme: Gabriela Bălae, Rodica Buterez, Adriana Matei, Sorina Miclăuș, Adelina Ungureanu; *universali: Elizabet Inneh, Juna Zadorojnai; *centri: Diana Ariton, Raisa Ioan, Denisa Ionescu, Daiana Roman, Daria Vîrlan; *libero: Mihaela Albu, Diana Vereș, Alexandra Ciucu
România va rămâne la Blaj până pe 26 iulie, urmând ca apoi să plece în Estonia și Ungaria, pentru a susține partide de verificare cu reprezentativele respective.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea