FOTO| Primul parking subteran, cu terasă verde, spațiu de joacă și teren de sport, din Cluj-Napoca, va fi finalizat în luna august. Cum arată și când va fi dat în folosință

Primarul Emil Boc, a anunţat că la Cluj-Napoca va fi finalizat în luna august primul parking subteran, cu terasă verde, spațiu de joacă și teren de sport.

ELIT

Termenul contractual al Parkingului Mogoșoaia din Cartierul Mănăștur este 15 august, după care se va intra în faza de Recepție. Primarul spune că a verificat stadiul lucrărilor la parking şi că lucrările sunt în grafic, iar cetățenii din Mănăștur vor putea sa îl folosească în această toamnă.

Parkingul Mogoșoaia are 292 de locuri de parcare, inclusiv locuri de parcare pentru persoane cu dizabilități, 80 de locuri pentru biciclete, 23 de locuri pentru motociclete, 9 locuri de parcare pentru mașini electrice. Au au fost prevăzute cinci stații de încărcare (două stații de încărcare rapidă, trei stații cu încărcare lentă).

Pe acoperișul terasă au fost prevăzute teren de baschet, loc de joacă dotat cu tobogane, leagăne pentru copii și un ansamblu de joacă.

Regimul de înalțime este 2S+P, parțial 2S+P+E, suprafața terenului este de 3.910 metri pătrați, iar cea construită, 3.046 metri pătrați.

Sursa: zcj.ro, stiriletransilvaniei.ro

Sursa foto: Facebook / Emil Boc

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419