Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Primele litere au fost MONTATE pe fațada noului centru comercial Mercur din Municipiul Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primele litere au fost MONTATE pe fațada noului centru comercial Mercur din Municipiul Alba Iulia

Construirea centrului comercial Mercur din Municipiul Alba Iulia avansează cu pași repezi. Astăzi, 23 martie, muncitorii care lucrează în cadrul acestui proiect au început să monteze literele de pe fațada clădirii.

Centrul comercial care este construit de compania „Mercur SRL” în centrul Municipiului Alba Iulia urmează să își deschidă porțile cât de curând, dacă situația sanitară o va permite.

În acest sens, Vasile Macarie, proprietarul firmei, a transmis pentru ziarulunirea.ro faptul că „dacă vom putea, vom inaugura magazinul în următoarele două luni.

CITEȘTE ȘI: Noul Mall Mercur, tot mai aproape de finalizarea lucrărilor. Panouri decorative, montate pe o întreagă latură a clădirii

Nu putem spune o dată sigură, pentru că pandemia ne-a creat multe probleme și nu avem un prospect clar.

Magazinele care vor fi acolo vor fi diverse, cum ar fi farmacii, magazine de haine, o cafenea și până și un cazinou.”

Pe lângă acestea, spațiul va mai avea și un afterschool dar, la fel ca și în cazul multor magazine din acel spațiu, funcționarea acestuia va depinde mult de evoluția pandemiei în orașul nostru, așa cum a notat și Vasile Macarie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea